18/05/2022
ΙΩΝΙΚΟΣ | Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 - 18:51

Διπλό πλήγμα στον Ιωνικό

Θλάση δευτέρου βαθμού ο Τουράμ * Τρεις μήνες οff o Ντελγκάδο με ρήξη αχιλλείου τένοντα

Δεν ήταν καλά τα νέα στον Ιωνικό τη Δευτέρα (22/11), καθώς υπάρχουν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών για τον Ροζέριο Τουράμ και τον Ντιντιέρ Ντελγκάδο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ταλαιπωρείται από θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και την Τετάρτη (24/11) θα γίνει σαφές και το χρονικό διάστημα που θα μείνει στα... πιτς, την ίδια στιγμή που ο Κολομβιανός δεξιός μπακ υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα, έκανε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και τέθηκε νοκ άουτ για τρεις μήνες.

Στην ενημέρωση των Νικαιωτών αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει πως ο Ροτζέριο Τουράμ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, υπό την εποπτεία του γιατρού της ομάδας μας Χρήστου Δάρα, και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους.

Την Τετάρτη (24/11), θα υποβληθεί σε PRP για την γρηγορότερη και ασφαλέστερη επάνοδο του στους αγωνιστικούς χώρους και άμεσα θα ξεκινήσει θεραπεία.

Επίσης, μετά από εξέταση, διαπιστώθηκε πως ο Ντιντιέρ Ντελγκάδο υπέστη ρήξη αχιλλείου τένοντα. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, υποβλήθηκε σήμερα Δευτέρα (22/11) το μεσημέρι σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου από τον γιατρό της ομάδας μας Χρήστο Δάρα και η επάνοδος του υπολογίζεται σε τρεις μήνες.

Η ΠΑΕ Ιωνικός, βρίσκεται δίπλα και στους δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους εύχεται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους!».

Μοιραστείτε το: