26/01/2022
ΑΕΚ | Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 - 17:17

ΑΕΚ: «Το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων μας αυξάνει κατά πολύ τις ευθύνες μας...»

Η διοίκηση της Ένωσης απένειμε τα εύσημα στους φίλους της ομάδας για την υποδειγματική ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στενοχώρια έφερε στους φίλους της ΑΕΚ η νέα ήττα σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στενοχώρια που την κατανοεί απόλυτα και η διοίκηση της Ένωσης.

Τη Δευτέρα (22/11), πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» απένειμαν τα εύσημα στον κόσμο για τη συμπαράσταση και την υποδειγματική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αυτή η υποστήριξη «αυξάνει κατά πολύ τις ευθύνες μας και μεγεθύνει τις απαιτήσεις ενόψει της συνέχειας στην εφετινή σεζόν».

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη, αλλά και την βαθιά υποχρέωση να απευθύνει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας.

Τόσο για την αθρόα προσέλευσή του στο ΟΑΚΑ, που ήταν η μεγαλύτερη στη μετά covid εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσο -κυρίως- για την ευρωπαϊκού επιπέδου ατμόσφαιρα και την αψεγάδιαστη συμπεριφορά, που επέδειξαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, που στη μεγαλύτερη διάρκειά του δεν είχε καν ευνοϊκή εξέλιξη για την ομάδα μας.

Το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων μας προς τους παίκτες και τον προπονητή στο τέλος του ματς για την προσπάθειά τους, παρά το δεδομένα αποτυχημένο αποτέλεσμα, αυξάνει κατά πολύ τις ευθύνες μας και μεγεθύνει τις απαιτήσεις ενόψει της συνέχειας στην εφετινή σεζόν».

Μοιραστείτε το: