17/08/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 - 08:28

Ζάκυνθος: Απίστευτο παρασκήνιο για την έκδοση των δελτίων στην ΕΠΟ, γύρισαν πίσω υπάλληλο από τη… Λαμία!

Κανονικά το ματς της ομάδας του Ιονίου με το Αιγάλεω στις 15.00 του Σαββάτου για τη 2η αγωνιστική της SL2

Την τελευταία εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας, κάποιες υπηρεσίες της ΕΠΟ έχει καθιερωθεί να κλείνουν στις 15.30… Το ίδιο συνέβη και αυτή την Παρασκευή (12/11), έτσι όταν γύρω στις 16.00, που έφτασαν στην Ομοσπονδία άνθρωποι της Ζακύνθου για να εκδώσουν – νομιμοποιήσουν τα νέα δελτία ποδοσφαιριστών, ώστε να μπορέσουν να κατέβουν στο ματς με το Αιγάλεω για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2 αρχικά «πάγωσαν», αφού το αρμόδιο τμήμα είχε... χαιρετήσει για Σαββατοκύριακο.

Από εκείνη τη στιγμή όμως ξεκίνησε ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων, τα οποία έκαναν την Ελλάδα αρκετούς κύκλους ανάμεσα σε Νότο και Βορρά… 

Αρχικά ειδοποιήθηκαν πρόσωπα κλειδιά στην Αθήνα, τα οποία με τη σειρά τους μίλησαν με Θεσσαλονίκη, ακολούθησαν κλήσεις στην Πέλλα για να «επιστρέψει» η επικοινωνία με μεγαλύτερη… πίεση στην πρωτεύουσα. Η «κινητοποίηση» ήταν τεράστια και εν τέλει, αφού είχε ήδη δύσει ο ήλιος (χειμώνας πια από τις 17.15 νυχτώνει…), δόθηκε εντολή από την ηγεσία της ΕΠΟ να επιστρέψει ο αρμόδιος υπάλληλος για να ανοίξει το σύστημα και να εκδοθούν τα δελτία της Ζακύνθου. Η διαφορά βέβαια ήταν ότι ο άτυχος εργαζόμενος είχε φύγει εκτός Αθηνών και τον γύρισαν πίσω ενώ βρισκόταν κοντά στη Λαμία!

Ο άνθρωπος επέστρεψε και αργά το βράδυ της Παρασκευής το όλο θέμα τακτοποιήθηκε με την έκδοση των δελτίων της Ζακύνθου, έτσι το εντός έδρας ματς της ομάδας του Ιονίου στις 15.00 του Σαββάτου (13/11) κόντρα στο Αιγάλεω στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 2 θα διεξαχθεί κανονικά.

Περιττό να ειπωθεί, πάντως, ότι πριν από λίγες εβδομάδες ζητήθηκε κάτι αντίστοιχο να συμβεί, αλλά τότε δια μαγείας όλοι όσοι αυτή τη φορά… έτρεξαν για να βρουν λύση είχαν εξαφανιστεί (και δεν αναφερόμαστε στον υπάλληλο της αρμόδιας υπηρεσίας, μιλάμε για τα υψηλά κλιμάκια της Ομοσπονδίας). Προφανώς τότε κάτι άλλο εξυπηρετούσε η μη εξυπηρέτηση...

Δ. Δ.  

Μοιραστείτε το: