26/05/2022
ΙΩΝΙΚΟΣ | Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 - 22:22

Σπανός: «Είναι όμορφο να ακούς ότι παίζεις καλά, αλλά δεν παίρνεις αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του Ιωνικού είπε ότι θα έπρεπε μέχρι τώρα οι «κυανόλευκοι» να έχουν άλλους δύο με τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα

Καλή προσπάθεια έκανε ο Ιωνικός ενάντια στον Ολυμπιακό, με τον Δημήτρη Σπανό να τονίζει ότι είναι θετικό να λένε για την ομάδα του ότι παίζει καλά, αλλά θα πρέπει αυτό να συνδυάζεται και με τα ανάλογα αποτελέσματα.

Παράλληλα, μιλώντας στη Νοva, o τεχνικός των Νικαιωτών είπε ότι θα έπρεπε μέχρι τώρα οι «κυανόλευκοι» να έχουν άλλους δύο με τρεις βαθμούς.

«Ο Ιωνικός μπορεί να αμυνθεί καλά, να βγει στην αντεπίθεση, να διατηρήσει την μπάλα, να αναπτυχθεί. Είμαι ευχαριστημένος γιατί τα παιδιά τα έκαναν όλα αυτά. Βέβαια, όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να σου έρθουν όλα όπως τα θες εσύ. Να μη δεχτούμε γκολ, να κάνουμε εμείς γκολ στη φάση που θα δημιουργήσουμε. Δυστυχώς, είναι όμορφο να ακούς ότι παίζεις καλά, αλλά δεν παίρνεις αποτέλεσμα.

Είναι λεπτομέρειες και κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Έχει εξαιρετικούς παίκτες, ικανότητα, τη μία φάση την κάνει γκολ και δεν θα δεχτεί εύκολα επιθέσεις. Δεν θεωρώ ότι εμείς είμαστε μικρή ομάδα, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες.

Θα θέλαμε ακόμα 2-3 βαθμούς, γιατί τους δικαιούμασταν. Νομίζω μας συμφέρει η διακοπή, γιατί κάποιοι παίκτες θέλουν κάποια ξεκούραση και θα δουλέψουμε πάνω σε σημεία που έχουμε ανάγκη. Θα εμφανιστούμε καλύτεροι», δήλωσε ο Σπανός.

Μοιραστείτε το: