03/06/2023
Άλλα αθλήματα | Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 - 14:12

«Ξέρω ότι έριξα δύο φαπούλες…»

Διαστάσεις πήρε η χειροδικία ενός προπονητή σε 13χρονη αθλήτρια τζούντο * Πως δικαιολόγησε την κίνηση ο ίδιος, αλλά και η κάλυψη που του πρόσφερε η μητέρα της νεαρής

Για μεγαλοποίηση ενός περιστατικού ήσσονος σημασίας κάνει λόγο προπονητής 13χρονης αθλήτριας τζούντο για το γεγονός ότι τις έριξε δύο χαστούκια μετά από μια κακή της επίδοση, σε διοργάνωση που προβλήθηκε σε live streaming.

Το περιστατικό έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, προκαλώντας σάλο μετά τη δημοσιοποίηση της επίμαχης στιγμής, καθώς έγινε θέμα σε εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Ο ίδιος ο προπονητής, πάντως, θέλησε να δικαιολογήσει την κίνηση του ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήταν τα πράγματα όπως φάνηκαν ως προς την ένταση της χειροδικίας, ενώ σύμμαχος του είναι και η μητέρα της νεαρής αθλήτριας, καθώς κάλυψε τον κόουτς… 

Σε δηλώσεις του ο προπονητής επιχειρώντας να υποβαθμίσει το συμβάν τόνισε: «Αυτή η αθλήτρια είναι σαν την κόρη μου, από μονογονεϊκή οικογένεια. Προσπαθώ να τη βάλω σε έναν καλό δρόμο, να την τραβήξω από παλιοπαρέες έξω. Ξέρω ότι έριξα δύο φαπούλες, μπορεί να έδειξα λίγο παραπάνω σκληρός, αλλά δεν είναι όπως ακριβώς φάνηκε. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, έχω μιλήσει και με τη μητέρα της. Μου είπε πως αν χρειαστεί μπορώ να τους ρίξω και μια μπατσούλα. Δεν μου απέδωσαν όπως έπρεπε κι εγώ λίγο ξέφυγα. Πάνω στην ένταση... έγινε. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Να μη γίνουμε ανθρωποφάγοι. Το έκανα για να την ξυπνήσω επειδή δεν μου απέδωσε όπως ήθελα. Ήταν μια άτυχη στιγμή, το κορίτσι δεν το εξέλαβε στραβά. Έχω αναλάβει τον ρόλο του πατέρα. Αν το θέμα πάρει άλλη διάσταση από την πραγματική, εγώ καταστρέφομαι!».

Η μητέρα της 13χρονης από την πλευρά της είπε: «Δεν χρειάζεται να πάρει τέτοιες διαστάσεις. Είμαι χωρισμένη κι ο προπονητής έχει τις αθλήτριες σαν παιδιά του. Δεν έγινε άλλη φορά, μέσα στο στρες μπορεί να έγινε κατά λάθος. Τα αγαπάει τα παιδιά, δεν χρειάζεται να γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Ο προπονητής αγαπά τα παιδιά μου. Δεν με ενοχλεί αυτό, όλοι μας έχουμε δώσει μια σφαλιάρα στα παιδιά μας. Δεν έχει ξαναγίνει από τον προπονητή. Αγαπώ τα παιδιά μου. Έγινε μια φορά κι ας το αφήσουμε εκεί. Έγινε πρώτη και τελευταία φορά, δεν πρόκειται να ξαναγίνει πιστεύω».

Μοιραστείτε το: