01/12/2021
Πρωταθλήματα Υποδομών | Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 - 21:33

Ασχήμιες και καφρίλες στη Νίκαια στο πρωτάθλημα Κ17 της Σούπερ Λίγκας 1

Ένας 16χρονος παίκτης του φιλοξενούμενου και νικητή Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στον Ιωνικό έκανε μια άσεμνη χειρονομία στην εξέδρα και οι… θερμοκέφαλοι των γηπεδούχων προπηλάκισαν τα πιτσιρίκια! * Σφαλιάρες στους νεαρούς και μπουνιές στο γενικό αρχηγό της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» * Ενημερώθηκε η διοργανώτρια

Δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να υπάρχει το πρωτάθλημα Εφήβων της Σούπερ Λίγκας 1 αν οι μεγάλοι τραμπουκίζουν σε 15χρονο και 16χρονα παιδιά… 

Ασχήμιες, που οφείλουν να προβληματίζουν τους υπεύθυνους και τη διοργανώτρια έλαβαν χώρα στο γήπεδο «Παντελής Νικολαΐδης» της Νίκαιας το Σάββατο (16/10) στο ματς Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης 0-1 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17.

Τι συνέβη; Όπως τονίζουν αυτόπτες μάρτυρες ένας 16χρονος παίκτης των φιλοξενούμενων με τη λήξη της αναμέτρησης έκανε μια άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα… Λάθος, ασφαλώς, αλλά οι ενήλικοι… θερμοκέφαλοι των γηπεδούχων το τερμάτισαν. Παράγοντες και γονείς μπούκαραν στο γήπεδο και προπηλάκισαν τους φιλοξενούμενους. Κάποιοι πιτσιρικάδες του Απόλλωνα Σμύρνης, σπρώχτηκαν και έφαγαν κάτι σφαλιάρες, ενώ ο εκτελών χρεών γενικού αρχηγού της Κ17 της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έφαγε μπουνιές γυρίζοντας στο σπίτι του με μαυρισμένο μάτι!

Οι τσαμπουκάδες και οι καφρίλες συνεχίστηκαν και αργότερα… Γονείς και παράγοντες από τον Ιωνικό χτυπούσαν τις πόρτες των αποδυτηρίων των πιτσιρικάδων του Απόλλωνα Σμύρνης και τους απειλούσαν με φρασεολογία πεζοδρομίου του τύπου «εδώ θα σας γ…»!

Το πρωτοφανές περιστατικό έγινε γνωστό στη Σούπερ Λίγκα 1 ήδη και πραγματικά είναι ντροπιαστικό. 

Μοιραστείτε το: