01/12/2021
ΧΑΝΙΑ | Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 - 22:54

Χανιά: Δεσμεύθηκε ο Ροκάκης για αλλαγή του σήματος

Τα είπε με τους φιλάθλους στα Περιβόλια ο πρόεδρος των «κυανόλευκων», ζητώντας στήριξη

Συνάντηση με τους φιλάθλους των Χανίων είχε το απόγευμα της Δευτέρας (18/10) ο Αντώνης Ροκάκης στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» δεσμεύθηκε ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα το σήμα της ομάδας θα αλλάξει, προκειμένου να μην υπάρχει πλέον καμία σύνδεση με τον Κισσαμικό, αν και έκανε τα παράπονά του για τη χαμηλή παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Μεταξύ άλλων, ο Α. Ροκάκης μίλησε για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στη σεζόν 2019-20 κι ενώ τα Χανιά ήταν κοντά τότε στο να παίξουν μπαράζ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 1, ενώ έκανε λόγο για πόλεμο που δέχεται η ΠΑΕ και ο οποίος -όπως επισήμανε- φάνηκε από τις διαιτησίες που είχαν πέρσι οι Χανιώτες στη Σούπερ Λίγκα 2.

Παράλληλα, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, ενώ δέχθηκε και ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους φιλάθλους, με ορισμένους να του ασκούν και κριτική για κάποιες επιλογές του.

«Συνάντηση με φίλους της ομάδας είχε το απόγευμα της Δευτέρας, στο γήπεδο Περιβολίων ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης.

Στην ανοιχτή συζήτηση που έγινε ανταλλάχθηκαν απόψεις για ζητήματα που αφορούν την ομάδα, με τον κ. Ροκάκη να ζητά ο κόσμος των Χανίων να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στη μοναδική ομάδα που έχει απομείνει να εκπροσωπεί τον νομό σε υψηλό επίπεδο», αναφέρεται στην ενημέρωση της κρητικής ΠΑΕ.

Πηγή ΦΩΤΟ: athlitiko

Μοιραστείτε το: