01/12/2021
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 - 17:35

Δ. Μποροβήλος: «Τεχνικό επιτελείο και παίκτες έδειξαν νοοτροπία νικητών...»

Για νέο ξεκίνημα έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης σχετικά με το διπλό στη Ριζούπολη

Το πρώτο τρίποντο στη φετινή Σούπερ Λίγκα 1 πήρε ο Αστέρας Τρίπολης με το διπλό επί του Απόλλωνα Σμύρνης και ο Δημήτρης Μποροβήλος έκανε λόγο για νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο αντιπρόεδρος των Αρκάδων, με κυριακάτικη (17/10) δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, είπε ότι το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες έδειξαν αποφασιστικότητα και νοοτροπία νικητών, ενώ απένειμε τα εύσημα και στους φιλάθλους του Αστέρα, που έδωσαν το «παρών» στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά: «Χθες η ομάδα μας σημείωσε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία θεωρούμε ότι σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα. Εμείς δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και να θεωρούμε συγκυριακά κάποια αποτελέσματα στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Θα ήθελα να συγχαρώ το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όχι μόνο για το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, αλλά και για την ενότητα, την αποφασιστικότητα και τη νοοτροπία νικητών που έδειξαν.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φιλάθλους του Αστέρα που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του Απόλλωνα, αφενός διότι ώθησαν την ομάδα μας στη νίκη και αφετέρου διότι με τη συμπεριφορά τους και τη στάση τους τίμησαν για ακόμη μία φορά τον σύλλογό μας.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης και συνολικά τους ανθρώπους της ομάδας για τη φιλοξενία».

Μοιραστείτε το: