01/12/2021
ΚΗΦΙΣΙΑ | Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 - 19:34

Κούστας: «Πολύ μεγάλο κίνητρο να παίξουμε με τον Απόλλωνα Σμύρνης...»

Ο προπονητής της Κηφισιάς είπε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισής της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Τον Απόλλωνα Σμύρνης θα αντιμετωπίσει η Κηφισιά στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με την προσδοκία να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί στον επόμενο γύρο.

Αυτό τόνισε ο Νίκος Κούστας, με δήλωσή του την Πέμπτη (14/10) στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των βορείων προαστίων, υπογραμμίζοντας ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν πολύ μεγάλο κίνητρο για το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

«Καταρχάς, είμαστε χαρούμενοι που η Κηφισιά θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της σύλλογο από τη Σούπερ Λίγκα 1 στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το κίνητρο για εμάς είναι πολύ μεγάλο, τόσο από σεβασμό στην προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι στον σύλλογο όσο κι επειδή ο αντίπαλος βρίσκεται στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα προκειμένου να είμαστε έτοιμοι και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για την πρόκριση, προκειμένου να γράψουμε ιστορία για την Κηφισιά και τα βόρεια προάστια», είπε ο τεχνικός της Κηφισιάς. 

Μοιραστείτε το: