01/12/2021
ΑΕΛ | Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 - 19:58

Φραντζέσκος: «Να ανέβει εκεί που της αξίζει η ΑΕΛ...»

Ευχαρίστησαν τους «βυσσινί» ο 52χρονος προπονητής και ο Κώτσιος

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΛ ο Κώστας Φραντζέσκος, αλλά θέλησε να ευχαριστήσει τους «βυσσινί» για τη συνεργασία.

Ο 52χρονος προπονητής, σε δήλωσή του την Τετάρτη (13/10) στην επίσημη ιστοσελίδα των Θεσσαλών, ανέφερε τα εξής: «Εύχομαι στην ΑΕΛ κάθε επιτυχία, να ανέβει εκεί που τις αξίζει να είναι, να γεμίσει το γήπεδο της με φιλάθλους και κάθε επιτυχία και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ευχαριστώ για την προσέγγιση και επιλογή μου από τον Πρόεδρο κ. Αλέξη Κούγια και θα ήθελα να προσφέρω τα καλύτερα σε αυτόν τον οργανωμένο σύλλογο, όπως και έκανα. Όλοι ξέρουν από τον κάθε παίκτη και κάθε Λαρισαίο φίλαθλο, ποιος είναι ο Κώστας Φρατζέσκος και τους ευχαριστώ για την αποδοχή και την στήριξη που μου δείξανε».

Το δικό του «ευχαριστώ» είπε και ο Ηλίας Κώτσιος, που ήταν βοηθός του Φραντζέσκου στον πάγκο της ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της ΑΕΛ και τον πρόεδρο της κ. Αλέξη Κούγια για την τιμή που μου έκανε να υπηρετήσω και πάλι την ΑΕΛ μετά από χρόνια, όπως είχα κάνει και σαν ποδοσφαιριστής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Φρατζέσκο που με επέλεξε να είμαι στο πλευρό του σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια, γιατί η ΑΕΛ είναι μεγάλο καράβι με πολλές ευθύνες. Ευχαριστώ για ότι έζησα και είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές θα οδηγήσουν την ΑΕΛ στην άνοδο γιατί το αξίζει».

Μοιραστείτε το: