19/10/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 - 21:14

Μαρτίνς: «Δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία για την ομάδα μας...»

Απένειμε τα εύσημα στον Τικίνιο ο τεχνικός του Ολυμπιακού

Με 4-1 νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

Μιλώντας στη Νοva, o Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι δεν είχε ποτέ καμία αμφιβολία για την ομάδα του, ενώ απένειμε τα εύσημα στον Τικίνιο λέγοντας ότι είναι σίγουρος πως θα βοηθήσει πολύ τους «ερυθρόλευκους» στο σκοράρισμα.

«Ήταν το τέταρτο παιχνίδι σε δέκα μέρες που είχαμε πολύ καλό πρόσωπο. Με τον Ατρόμητο δεν καταφέραμε δυστυχώς να βάλουμε γκολ, αλλά έχουμε ικανότητα μεγάλη στη δημιουργία φάσεων. Αν αυτό δεν είναι καλό παιχνίδι, τότε δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Καμία άλλη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει τέτοια ικανότητα στη δημιουργία φάσεων. Όμως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιωθούμε.

Ο Μασούρας είναι ένας πολύ ικανός ποδοσφαιριστής, ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Κανένας δεν είναι ο παίκτης του προπονητή, όλοι είναι παίκτες του Ολυμπιακού. Γνωρίζω τον Τικίνιο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το τι μπορεί να κάνει για τον Ολυμπιακό. Σίγουρα πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές, αλλά είμαι βέβαιος πως θα βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα.

Δεν είχα ποτέ καμία αμφιβολία για την ομάδα μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλούς παίκτες. Ο κόσμος πάντα μου έδειχνε εμπιστοσύνη. Είμαι ήρεμος και ικανοποιημένος, δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω», είπε ο Μαρτίνς.

Μοιραστείτε το: