01/12/2021
Αρχείο | Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 16:01

Ανακοίνωσε δικαίωση από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών για συμμετοχή στην SL2 η ΠΑΕ Ρόδος!

Πανηγυρική διάθεση από τους νησιώτες, που δίνουν ραντεβού στον κόσμο τους για το απόγευμα της Τρίτης για να χαρούν την παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα

Ανατροπή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ρόδος την Τρίτη (21/9)... Οι νησιώτες επικαλούνται δικαίωση από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και κόντρα στην απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού γνωστοποίησαν ότι θα μπουν στην κλήρωση και θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2. 

Μάλιστα η διάθεση είναι πανηγυρική στους Ροδίτες, καθώς καλούν τον κόσμο το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο για να γιορτάσουν τη συμμετοχή της ομάδας στην SL2!

Η ανακοίνωση της Ρόδου αναφέρει χαρακτηριστικα: «Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με σημερινή απόφαση του διατάσσει την συμμετοχή της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ στην κλήρωση της super league 2 για την αγωνιστική περίοδο 21- 22 καθώς και την συμμετοχή στην διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Με λίγα λόγια, το είχαμε υποσχεθεί, γίνεται πράξη. Η ΡΟΔΟΣ θα παίξει στην Super League 2. 

Σήμερα στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου, στις 6 το απόγευμα, ελάτε να απολαύσουμε μαζί την ομάδα μας και να χαρούμε την συμμετοχή!».

Μοιραστείτε το: