28/10/2021
ΑΡΗΣ | Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 - 22:54

Έτριξε τα δόντια στους παίκτες του Άρη ο Καρυπίδης...

«Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει, να μου το πει τώρα», ανέφερε ο πρόεδρος των «κίτρινων» * Ετοιμοπόλεμος για ΠΑΟ ο Γκαρσία

Ο Θόδωρος Καρυπίδης στηρίζει απόλυτα τον Άκη Μάντζιο και τελικά πήγε στην προπόνηση της Δευτέρας (20/9) για να... ταρακουνήσει τους παίκτες του Άρη.

Ο πρόεδρος των «κίτρινων» ζήτησε την άμεση βελτίωση της εικόνας της ομάδας, για να πει χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές ότι «αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει, να μου το πει τώρα».

Συγκεκριμένα, το αφεντικό των Θεσσαλονικέων είπε: «Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο Άρης είναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα μα τα πάντα για να πετύχει ο Άρης. Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα.

Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει, να μου το πει τώρα. Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα. Πρέπει να το αλλάξετε γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης».

Από πλευράς παικτών αναφέρθηκε ότι «εμείς έχουμε την ευθύνη και θα το γυρίσουμε. Με 2-3 νίκες όλα θα αλλάξουν και θα κάνουμε τα πάντα ώστε από το ματς με τον Παναθηναϊκό να πάρουμε τη νίκη και να το γυρίσουμε».

Εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Τετάρτης (22/9) με τον Παναθηναϊκό ο Ματέο Γκαρσία είναι στη διάθεση του Μάντζιου, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά.

Αντίθετα, ο Λούμορ συνέχισε τη θεραπεία κι έκανε και ατομικό πρόγραμμα.

Μοιραστείτε το: