28/10/2021
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ | Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 - 22:13

Πάει στο Διοικητικό Εφετείο η Δόξα Δράμας για το «όχι» της ΕΕΑ

Τι δήλωσε ο Τάσος Στράντζαλης

Στη Δόξα Δράμας δεν τα παρατούν στην προσπάθεια να παίξουν στη Σούπερ Λίγκα 2 και ο Τάσος Στράντζαλης γνωστοποίησε ότι την Τρίτη (21/9) θα κατατεθεί έφεση στο Διοικητικό Εφετείο κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην δώσει πιστοποιητικό συμμετοχής στους «μαυραετούς».

«Δεν περιμέναμε την απόφαση της ΕΕΑ. Στις 15/7 κατέθεσα εγώ ο ίδιος την εγγυητική που παρέλαβα από τον δραμινό επιχειρηματία Κώστα Αποστολίδη, που αν δεν υπήρχε δεν θα αναλάμβανα εγώ με τόσα έξοδα.

Προχωρήσαμε στις νόμιμες διαδικασίες και αφού παραλάβαμε την απόφαση από την ΕΕΑ, ο δικηγόρος μας καταθέτει αύριο έφεση στο Διοικητικό Εφετείο για να μπλοκάρουμε την απόφαση αυτή και να συμμετέχουμε στην κλήρωση», δήλωσε τη Δευτέρα (20/9) ο πρόεδρος των Δραμινών στο Metropolis 95.5.

Και πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι η αλήθεια θα λάμψει. Είμαστε καθ' όλα νόμιμοι. Την εγγυητική την πήγα εδώ ο ίδιος, όμως έπρεπε να μπει το όνομα του πρώην προέδρου, του κ. Καραγιαννίδη. Η νέα διοίκηση τυπικά δεν είχε ανακοινωθεί στο ΓΕΜΗ.

Στη συνέχεια, στείλαμε τα χαρτιά στην ΕΕΑ ότι δεν υπάρχει Καραγιαννίδης στην ομάδα, ότι είμαστε εμείς στη διοίκηση και θέλουμε να κάνουμε εξυγίανση».

Μοιραστείτε το: