19/10/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 - 21:51

Μαρτίνς: «Δεν βλέπω κανέναν αντίπαλο με καλύτερη ποιότητα από τον Ολυμπιακό...»

Σίγουρος ο τεχνικός των Πειραιωτών για άμεση βελτίωση της ομάδας του

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα δείξει σύντομα το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του τη Δευτέρα (20/9) ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μιλώντας στη Νοva, o Πορτογάλος προπονητής είπε ότι δεν βλέπει κάποιον αντίπαλο με καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη συνέπεια από την ομάδα του, τονίζοντας ότι η βελτίωση θα έρθει γρήγορα και θα φανεί η δουλειά που γίνεται.

«Πραγματικά καταλαβαίνω πως ίσως η εικόνα μας στο τελευταίο μέρος του αγώνα χθες ήταν ανησυχητική. Δείξαμε πως δεν είχαμε την ικανότητα να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας. Να τελειώσουμε το παιχνίδι με ένα τρίτο γκολ. Δείξαμε πως ξεμείναμε από δυνάμεις. Η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι 100% ίδια με αυτό που έχει συνηθίσει να βλέπετε.

Όποιος νομίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι εκτός διεκδίκησης τίτλου κάνει λάθος. Είμαι τέσσερα χρόνια στην ομάδα. Η ομάδα θα είναι εδώ και θα βελτιωθεί. Θα είναι ο Ολυμπιακός που έχει συνηθίσει να βλέπουμε. Το αποτέλεσμα θα έρθει σύντομα. Ναι, το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό. Δεν είναι εύκολο. Δεν βλέπω κανέναν αντίπαλο με μεγαλύτερη συνέπεια ή καλύτερη ποιότητα από τον Ολυμπιακό. Είμαστε σίγουροι πως θα βελτιωθούμε.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη τους βαθμούς και την κατάλληλη στιγμή θα έρθει και η βελτίωση. Θα δείτε πως θα μπορέσουμε να δώσουμε απαντήσεις. Το πρωτάθλημα θα διεκδικηθεί από πολλές ομάδες αλλά είμαστε εδώ, δουλεύουμε και τα αποτελέσματα της δουλειάς μας θα φανούν πολύ σύντομα», είπε ο Μαρτίνς.

Για τον Γκάρι Ροντρίγκες δήλωσε: «Είναι ένας παίκτης δυνατός στο ένας με έναν και με πολλή εμπειρία και προσόντα. Έχουμε δει πως αντεπεξήλθε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως το τουρκικό.

Πραγματικά έχουμε πολλές λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα που έχουμε και πολύ ήρεμος. Ο κόσμος δεν ξέρει το τι δουλειά γίνεται. Εμείς ξέρουμε. Είμαστε τέσσερα χρόνια εδώ και ξέρουμε την ομάδα και τι να περιμένουμε».

Τέλος, για τα προβλήματα που υπάρχουν εν όψει Απόλλωνα Σμύρνης, ανέφερε: «Ο Λαλά θα είναι έτοιμος νομίζουμε για τον Απόλλωνα. Για τον Εμβιλά και τον Ελ Αραμπί έχουμε ακόμα 48 ώρες για να πάρουμε τις οριστικές αποφάσεις μας».

Μοιραστείτε το: