19/10/2021
Ομάδες | Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:52

Ηρόδοτος: «Περιμένουμε την τεκμηρίωση της απόφασης...»

Δεν δείχνει να ανησυχεί η διοίκηση της κρητικής ομάδας για το «όχι» της ΕΕΑ για SL2 * Ανάστατοι οι οπαδοί, προειδοποιούν με κινητοποιήσεις στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Tα νέα δεν ήταν καλά για τον Ηρόδοτο τη Δευτέρα (20/9), αφού δεν πήρε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το πιστοποιητικό συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα 2, αλλά η διοίκηση της κρητικής ομάδας δεν δείχνει να ανησυχεί.

Σε μια λιτή ανακοίνωση τονίζεται ότι σέβονται την απόφαση της ΕΕΑ, αλλά περιμένουν την τεκμηρίωσή της, ενώ σημειώνουν ότι η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά.

Αναλυτικά: «Σεβόμαστε την απόφαση της Επιτροπής αλλά περιμένουμε την τεκμηρίωσή της, είμαστε νεοσύστατη ΠΑΕ και διαθέτουμε έναν άρτιο φάκελο.

Από πλευράς μας έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Η ομάδα μας συνεχίζει κανονικά και απρόσκοπτα την προετοιμασία της».

Αντίθετα, οι φίλαθλοι του Ηροδότου έδειξαν σαφώς πιο αναστατωμένοι και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση του Σωματείου φίλων, εις μνήμη Αντώνη Καργιωτάκη, αναφέρονται τα εξής: «Με μια είδηση που κανείς από εμάς δεν περίμενε ξεκίνησε η εβδομάδα μας. Η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού δεν χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 για την ομάδα μας αφήνοντας στην αβεβαιότητα κόσμο , διοίκηση , παίκτες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι απλά ένα τυπικό θέμα το οποίο θα λυθεί τις επόμενες ημέρες και ότι δεν υπάρχει ξένο δάχτυλο στις αποφάσεις σας… Στηρίζουμε τη προσπάθεια της διοίκησης και προχωράμε όλοι μαζί για τη συμμετοχή μας στις επαγγελματικές κατηγορίες…

Ξέρουμε πολύ καλά ότι πολλοί χαίρονται με τη σημερινή απόφαση αυτή διότι απλά δεν μας θέλουν στα πόδια τους. Εμείς όμως επιστρέψαμε δυνατοί , ενωμένοι και οργανωμένοι για να μείνουμε εκεί που αξίζουμε κόντρα στη θέληση σας…Αναθεωρήστε την απόφαση σας αυτή κύριοι άμεσα γιατί θα μας βρείτε μπροστά σας!!

Υ.Γ. Για όσους δεν το γνωρίζουν το Διεθνές αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης συνορεύει με τις εγκαταστάσεις μας…Μην μας αναγκάσετε να βρεθούμε μέσα σε αυτό ένα ηλιόλουστο πρωινό εν μέσω τουριστικής σαιζόν με ότι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργείς του νησιού μας!».

Μοιραστείτε το: