20/09/2021
ΑΕΛ | Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:58

ΑΕΛ: Ακάλυπτος από τον Κούγια ο Φραντζέσκος, που είναι στην… έξοδο

Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» είπε ότι ο ίδιος δεν θα απολύσει κανέναν από τους προπονητές, αλλά θα ακούσει την εισήγηση Παραφέστα

Μάλλον απίθανο μοιάζει η ΑΕΛ να ξεκινήσει τον Οκτώβρη το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 με τον Κώστα Φραντζέσκο στον πάγκο της… Κι αυτό διότι όλα δείχνουν ότι ο πρώην διεθνείς άσος και την κόουτς πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τους «βυσσινί».

Αυτό φαίνεται πίσω από τα… γράμματα της προσωπικής δήλωσης του Αλέξη Κούγια τη Δευτέρα (13/9), μια ημέρα μετά την τελευταία φιλική ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο μεγαλομέτοχος της Θεσσαλικής ΠΑΕ αφήνει εντελώς ακάλυπτο τον Φραντζέσκο, δικαιολογεί τις δυσαρέσκεια του κόσμου και υπογραμμίζει ότι την απόφαση θα την πάρει ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Τάκης Παραφέστας για το αν θα υπάρξουν απολύσεις προπονητών… 

Αναλυτικά, η δήλωση Κούγια αναφέρει τα εξής:

«Όπως έχω δηλώσει από το καλοκαίρι απόλυτο κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάνει ο εμβληματικός αρχηγός της ΑΕΛ Τάκης Παραφέστας, εγώ ασχολούμαι μόνο με το λειτούργημα μου και το πώς θα καλύψω το παθητικό ενός προϋπολογισμού σε ένα ποσό 1.580.000€.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών της ΑΕΛ που από την εικόνα της ομάδας τις θεωρώ δικαιολογημένες, εγώ δεν πρόκειται να απολύσω κανέναν από τους προπονητές της ΑΕΛ. 

Ο απόλυτος άρχοντας να το αποφασίσει και να το εισηγηθεί είναι μόνο ο Τάκης Παραφέστας.

Είναι αλήθεια ότι η εικόνα της ομάδας παρά τις 70 ημέρες προετοιμασίας, εκ των οποίων οι 20 στο Καρπενήσι, είναι αντιστρόφως ανάλογη της αξίας των ποδοσφαιριστών που είναι στο ροστερ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα και πριν τη δήλωση Κούγια τη Δευτέρα (13/9) είχε εκδοθεί και μια ανακοίνωση διάψευση από την ΠΑΕ ΑΕΛ που υποστήριζε τα ακόλουθα: «Δημοσιοποιήθηκε από κάποιο site της Λάρισας ότι δήθεν απολύθηκε ο προπονητής μας Κώστας Φραντζέσκος.

Η είδηση είναι ψευδέστατη και αποκρύπτει σκοπιμότητες αυτών με τους οποίους συνεργάζεται το site».

Μοιραστείτε το: