20/09/2021
Μπάσκετ | Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:12

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Συγχαρητήρια σε Λιόλιο, αιχμές σε Βασιλακόπουλο

«Ο φάρος της απαξίωσης του ελληνικού μπάσκετ έσβησε οριστικά…», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι»

Η ανάδειξη του Βαγγέλη Λιόλιου ως νέου προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης σχολιάστηκε επισήμως από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς έβαλε τέλος σε μια πολύμηνη εκλογική περιπέτεια και ταυτόχρονα άφησε εκτός πραγμάτων του «αιώνιο» παράγοντα του μπάσκετ, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, με ανακοίνωσή τους τη Δευτέρα (13/9) έδωσαν συγχαρητήρια στον Λιόλιο και άφησαν αιχμές κατά του Βασιλακόπουλου, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάσουν…

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει τον Βαγγέλη Λιόλιο για την ανάδειξή του σε Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και όλα τα εκλεγέντα μέλη.
 
Ο φάρος της απαξίωσης του ελληνικού μπάσκετ έσβησε οριστικά, όχι όμως και τα προβλήματα, οι παθογένειες και οι σκιές που δημιούργησε η καθεστωτική παρουσία ανθρώπων σε βάρος κάθε προσπάθειας υγιούς ανάπτυξης του αθλήματος.
 
Ευχόμαστε η νέα διοίκηση με θάρρος και τόλμη να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να οδηγήσει το ελληνικό μπάσκετ στη θέση που του αξίζει, στη θέση που όλοι ονειρευόμαστε, στην κορυφή».

Μοιραστείτε το: