19/10/2021
ΛΑΜΙΑ | Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 - 19:54

Νούνιες: «Είμαι ήδη πολύ άνετα στη Λαμία...»

Ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός δηλώνει ότι έχει μεγάλο κίνητρο παίζοντας στους Φθιώτες

Το διάστημα της προσαρμογής πέρασε για τον Κρίστοφερ Νούνιες, με τον Κοσταρικανό παίκτη της Λαμίας να δηλώνει σε Μέσο της πατρίδας του ότι πλέον νιώθει πολύ άνετα στους Φθιώτες.

Παράλληλα, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι έχει μεγάλο κίνητρο για να τα πάει καλά με τη φανέλα της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου.

«Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο, όπως κάθε διαδικασία προσαρμογής, αλλά με το πέρασμα των ημερών όλα άλλαξαν προς το καλύτερο. Είμαι ήδη πολύ άνετα, δόξα τω Θεώ. Η πόλη είναι πολύ όμορφη και μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά.

Ένας συμπαίκτης μου μιλά ελληνικά και ισπανικά και έτσι με μεταφράζει. Οι περισσότεροι μιλούν αγγλικά. Δόξα τω Θεώ με την απόδοσή μου στα φιλικά κατάφερα να φτάσω στο επιθυμητό για εμένα επίπεδο και να κάνω τη δουλειά μου πολύ καλά. Είχα ακόμη την τύχη να έχω αρκετά άρθρα στα Mέσα εδώ, τα οποία με παρακολουθούν.

Αυτή τη σεζόν είμαστε όλοι πολύ αγχώδεις καθώς η προετοιμασία ήταν αρκετά μεγάλη και όλοι φιλοδοξούμε για το καλύτερο. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα για να έχουμε μια καλή σεζόν. Προσωπικά, έχω μεγάλο κίνητρο να τα πάω καλά και να βελτιώνομαι κάθε μέρα και έτσι στο μέλλον να μπορώ να επιτύχω τους στόχους μου. Το να είσαι στην Ευρώπη είναι το κάτι άλλο», είπε ο Νούνιες.

Σε ό,τι αφορά τις φήμες που τον ήθελαν να γυρίζει στην πατρίδα του, σχολίασε: «Όταν το συνειδητοποίησα, ξεκαθάρισα αμέσως τη φήμη, αλλά στην πραγματικότητα εκείνη την περίοδο σχεδίαζα το ταξίδι της κοπέλας μου εδώ και δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά».

Μοιραστείτε το: