19/09/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 - 12:13

Κρύφτηκαν ξανά με… σκοπό οι σύμμαχοι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ!

Το πρώην ΠΟΚ μαζί με Άρη και ΟΦΗ προκάλεσαν μη απαρτία στη γ.σ. της Σούπερ Λίγκας 1 και πλέον τη Δευτέρα χρειάζεται απλή πλειοψηφία για να περάσει η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος

Συνεχίζονται τα τρικ και οι κινήσεις τακτικής… Σκόπιμη μη απαρτία προκλήθηκε και την Πέμπτη (5/8) στη γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας 1 από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ! Οι τρεις ομάδες του πρώην ΠΟΚ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα επέλεξαν να κρυφτούν με τη βοήθεια Άρη και ΟΦΗ με σκοπό να ξεπεράσουν την απαιτούμενη πλειοψηφία των 3/4 που απαιτείται βάσει καταστατικού για την υπογραφή της προκήρυξης. Και αυτό διότι στην τρίτη φορά, στη β’ επαναληπτική γενική συνέλευση της SL1 δηλαδή, η προκήρυξη για να περάσει θέλει απλή πλειοψηφία 50%+1 των μελών! Κάτι που πιστεύουν ότι είναι εφικτό να γίνει…

«Λόγω μη επίτευξης απαρτίας της α’ επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, θα λάβει χώρα μέσω τηλεδιάσκεψης τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης, η β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της διοργανώτριας.

Να σημειώσουμε ότι οι ομάδες που ήταν παρούσες στη γ.σ. ήταν οι: Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Βόλος, Ιωνικός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία.

Να σημειώσουμε πως πέρα από την προκήρυξη θέμα στη γ.σ. παραμένει και η καταστατική αλλαγή προκειμένου να είναι υποχρεωτική η Κεντρική Διαχείριση των τηλεοπτικών. 

Δ. Δ.  

Μοιραστείτε το: