Ο Ελ Αραμπί αναμένεται να πάρει τη θέση του στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού
To 1-1 με τη Λουντογκόρετς άφησε ανοικτή την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Ολυμπιακό και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη ρεβάνς επί βουλγαρικού εδάφους.
Ο Πορτογάλος προπονητής κρίνει ότι ήρθε πλέον η ώρα ο Τόμας Βατσλίκ να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα και να πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ, ενώ εκτός από τον Τσέχο τερματοφύλακα ετοιμάζει και τον Χένρι Ονιεκούρου.
Ο Νιγηριανός εξτρέμ, αν δεν είναι στο αρχικό σχήμα, θεωρείται βέβαιο ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή, σε ένα παιχνίδι που ενδεχομένως η δική του συνεισφορά να κρίνει πολλά για την έκβασή του με την ικανότητά του να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της ομάδας από το Ράζγκραντ.
Τέλος, ο Ελ Αραμπί αναμένεται να πάρει τη θέση του στη γραμμή κρούσης, με τον Χασάν να μένει στον πάγκο.