24/09/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ | Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 - 11:57

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός συνέχειας και το ντουέτο Πλατανιώτη-Παπάζογλου λόγω κορωνοϊού

Με άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε η παρουσία της ελληνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στο Τόκιο

Άδοξο τέλος για την παρουσία της ελληνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μετά τα κρούσματα κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα μετά την απόσυρση του ομαδικού εξαιτίας του Covid-19, όπως ενημέρωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή το πρωί της Τρίτης (3/8), το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστούν ούτε η Ευαγγελία Πλατανιώτη με την Εβελίνα Παπάζογλου.

Μάλιστα οι αθλήτριες της χώρας μας αγωνίστηκαν τη Δευτέρα (2/8) και έτσι χάθηκε η ευκαιρία να συνεχίσουν στο αγώνισμα της συγχρονισμένης κολύμβησης, πάντα για την Ολυμπιάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

«Λόγω των τριών νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η Οργανωτική Επιτροπή ενημέρωσε το Αρχηγείο της ελληνικής ομάδας ότι και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης πρέπει να αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και να μεταφερθούν σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης.

Αυτό σημαίνει ότι οριστικά, δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση ούτε στο ομαδικό, ούτε στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Οι τρεις αθλήτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο καραντίνας».

Μοιραστείτε το: