24/09/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ | Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021 - 10:05

Τεντόγλου: «Δεν περίμενα να κερδίσω, ειδικά έτσι»

Ο Έλληνας Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο άλμα εις μήκος μίλησε στην ΕΡΤ μετά την επιτυχία του και δήλωσε πως είναι τυχερός

Ο Μίλτος Τεντόγλου παραχώρησε δηλώσεις στην ΕΡΤ, αμέσως μετά την επιτυχία του στο άλμα εις μήκος και την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/8), δηλώνοντας πως «Δεν το περίμενα αυτό, να κερδίσω. Ειδικά έτσι. Ήμουν τυχερός σήμερα και άτυχος ταυτόχρονα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δεν το περίμενα αυτό, να κερδίσω. Ειδικά έτσι. Ήμουν τυχερός σήμερα και άτυχος ταυτόχρονα, δεν ξέρω τι έπαθα στις πρώτες προσπάθειες. Οι πέντε πρώτες ήταν χάλια, δεν μου έβγαινε. Σαν να είχα αγχωθεί λίγο, δεν ξέρω. Στο τέλος έκανα ακριβώς την ίδια επίδοση με τον πρώτο. Σήμερα ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβερία ήταν καλύτερα από μένα, νιώθω λίγο κάπως που κέρδισα. Νιώθω τυχερός. Απλά προσπάθησα να κάνω ένα απλό αλματάκι. Στις προηγούμενες προσπάθειες προσπαθούσα μάλλον πολύ, σκεφτόμουν περίεργα, δεν μπορούσα να το βρω. Έτρεξα νορμάλ, έκανα ένα αλματάκιαπό αυτά που έχω συνηθήσει να κάνω και ήταν 8,41 μέτρα».

Για την συνάντηση του με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη του Ρίο το 2016 Γκρεγκ Ράδερφορντ και τις αγκαλιές που αντάλλαξαν είπε: «Μου είπε πολλά μπράβο, ότι ήταν καταπληκτικό άλμα και χειροκροτούσε για μένα».

Τέλος στην ερώτηση της ΕΡΤ για το πως νοιώθει πως το απόγευμα 7 το απόγευμα ώρα Τόκιο (1 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος) θα πάρει το μετάλλιο του είπε: «Δεν νιώθω τίποτα αυτήν τη στιγμή».

Μοιραστείτε το: