24/09/2021
ΚΑΒΑΛΑ | Κυριακή 1 Αυγούστου 2021 - 18:05

Καβάλα: «Δίνουμε δωρεάν τις μετοχές μας, αρκεί να γίνουν τρία πράγματα»

Τι ζητούν οι τρεις μεγαλομέτοχοι από τον Χαντιταγκί

Σε οριακή κατάσταση βρίσκεται και η Καβάλα για το αν θα πάρει τελικά μέρος ή όχι στη Σούπερ Λίγκα 2, με τους τρεις μεγαλομετόχους, Σωτήρη Δεληκάρη, Αντώνη Αντωνίου και Αντώνη Κατσαμακίδη, να κάνουν γνωστούς τους όρους με τους οποίους είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τις μετοχές τους δωρεάν στον υποψήφιο επενδυτή Άλεξ Χαντιταγκί.

Από τον Ιρανοκαναδό, λοιπόν, ζητούν να δώσει 100.000 ευρώ για την ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, να καταθέσει τις 150.000 ευρώ για την εγγυητική επιστολή, όπως και την κατάθεση 1.000.000 ευρώ σε εγχώριο τραπεζικό λογαριασμό προσώπου κοινής εμπιστοσύνης, χρήματα που ο ίδιος έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να δαπανήσει για τους «αργοναύτες» εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά, η κυριακάτικη (1/8) ανακοίνωση: «Η κρισιμότητα της ιστορικής στιγμής για την άνοδο της ομάδας μας στην Super League 2, μετά από τον τιτάνιο και έντιμο αγώνα που δώσαμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης, απαιτεί ανάλογη σοβαρότητα στην διαπραγμάτευση με τον επενδυτή. Προκειμένου λοιπόν να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη ανοδική πορεία της ομάδας μας, αξιώνουμε να ικανοποιηθούν για την ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, από τον υποψήφιο επενδυτή κ. Alexander Haditaghi, τα παρακάτω:

1. Να συμπληρώσει το ποσό που απαιτείται για την ολοκλήρωση της αύξησης του Μετοχικού κεφαλαίου (ποσό 100.000€).

2. Να καταθέσει το ποσό της εγγυητικής επιστολής ύψους (150.000 €).

3. Να καταθέσει σε εγχώριο τραπεζικό λογαριασμό προσώπου κοινής εμπιστοσύνης, το ποσό του 1.000.000€, το οποίο όπως δήλωσε, (δήλωση κ. Απόστολο Μουμτζάκη) είναι διατεθειμένος να δαπανήσει για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Τα ανωτέρω αφού συμφωνηθούν και υλοποιηθούν θα σημαίνουν ταυτόχρονα, με έγγραφη εκ των προτέρων δέσμευση μας, την μεταβίβαση των μετοχών που διαθέτουμε, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΜΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, με την ευχή στο μέλλον το ποσό αυτό να κατατεθεί σε ίδρυμα της αρεσκείας του στην πόλη μας όπως ήταν η αρχική δέσμευση μας.

Άλλωστε είναι γνωστή και ξεκάθαρη η πρόθεσή μας εδώ και καιρό την οποία και είχαμε δημοσιοποιήσει ότι τα οικονομικά ανταλλάγματα από την παραχώρηση των μετόχων “δε χωράνε στις τσέπες μας”.

Η έμπρακτη φιλανθρωπία του επενδυτή θεωρείται δεδομένη. Με αυτόν τον τρόπο ΚΑΙ ΜΟΝΟ διασφαλίζεται η άνοδος της ομάδας μας και μεταβιβάζεται το σύνολο των μετοχών με ποσό μικρότερο του 1 δολαρίου.

Με τιμή

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965

Σωτήριος Δεληκάρης

Αντώνιος Αντωνίου

Αντώνιος Κατσαμακίδης».

Μοιραστείτε το: