19/09/2021
Ομάδες | Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 - 15:07

Ορφέας Ξάνθης: Οριστικά δεν θα παίξει στη Σούπερ Λίγκα 2

Δεν μπόρεσε να δηλώσει συμμετοχή η ομάδα της Θράκης * Η συγγνώμη του Μπάμπη Χατζημεστή στη σελίδα του συλλόγου στα social media

Ήταν αναμενόμενο έγινε οριστικό για τον Ορφέα Ξάνθης…

Ο σύλλογος της Θράκης αγωνιστικά μπορεί να κέρδισε μέσω των αγώνων μπαράζ την άνοδό του από τη Γ’ Εθνική στη Σούπερ Λίγκα 2 αλλά δεν θα συμμετάσχει τελικά στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Την είδηση οριστικοποίησε ο μεγαλομέτοχος του Ορφέα, Μπάμπης Χατζημεστής με δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας όπου ζήτησε παράλληλα και συγγνώμη τονίζοντας ότι ο ίδιος για 20 μέρες έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να μην χαθεί ότι με κόπο κερδήθηκε στους αγωνιστικούς χώρους.

«Με βαθιά μου λύπη ένα μεγάλο όνειρο έλαβε τέλος. Εγώ από τη μεριά μου αυτές τις 20 μέρες έκανα ότι είναι δυνατόν για να μπορέσω να πραγματικά τα όνειρα αυτών των παιδιών, από τους μόνους που έχω να ζητήσω μεγάλο συγγνώμη, συγγνώμη, συγγνώμη», ανέφερε ο Χατζημεστής.

Πάντως από τη στιγμή που δεν υπήρξε κάποια συμφωνία είτε με τον Πανθρακικό είτε με την Ένωση Αλεξανδρούπολης ήταν φυσικό και επόμενο να μην έρθει η δήλωση συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα 2 και έτσι ο Ορφέας θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μοιραστείτε το: