19/09/2021
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 - 14:46

Διοικούσα Επιτροπή Πανιωνίου: «Έχουμε βρει τον δρόμο μας»

Η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων» χαρακτηρίζει πολυτέλεια τη Γ’ Εθνική για τον κόσμο της ομάδας

Ανακοίνωση εξέδωσε την Παρασκευή (30/7) η Διοικούσα Επιτροπή του Πανιωνίου αναφορικά με το μέλλον του συλλόγου.

Σε αυτή γίνεται λόγος για την περσινή σεζόν όταν και ανέλαβαν το δύσκολο έργο να καθοδηγήσουν διοικητικά τον σύλλογο στην άγνωστη και πρωτόγνωρη για τον Πανιώνιο, Γ’ Εθνική, τονίζοντας ότι ο «Ιστορικός» έχει βρει τον δρόμο του.

Παράλληλα χαρακτηρίζουν πολυτέλεια τη Γ’ Εθνική για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας της Νέας Σμύρνης και πως ο σύλλογος μέσα από την όλη ταλαιπωρία και περιπέτεια στα δύσβατα μονοπάτια της κατηγορίας αυτής βρήκε αυτούς που πραγματικά τον αγαπάνε.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Το περασμένο καλοκαίρι όταν και κληθήκαμε να οργανώσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα για να αγωνιστεί στα αχαρτογράφητα πελάγη της Γ Εθνικής το αναλάβαμε ως ιερό καθήκον. Δεν κρυφτήκαμε καμία στιγμή πίσω από το δάχτυλο μας και φτιάξαμε έναν οργανισμό αντάξιο των ιδανικών που πρεσβεύει ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ.

Αυτό που θα αποτελέσει φάρο στην επιστροφή μας εκεί που ανήκουμε θα είναι όταν όλοι συνειδητοποιήσουμε την δυναμική του συλλόγου και αποδεχτούμε την κατάσταση που βιώνουμε στο "σήμερα".

Αρχής γενομένης με την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο είναι η πολυτέλεια που θα έχει να επιδείξει η ομάδα μας ώστε να κάνει πρωταθλητισμό στην κατηγορία που βρίσκεται. Ο κόσμος μας είναι πολυτέλεια τόσο για αυτές τις κατηγορίες όσο και για τις παραπάνω και είμαστε σίγουροι πως η δύναμη αυτή θα σημάνει και την έναρξη της αναγέννησης της ΟΜΑΔΑΣ που όλοι αγαπάμε.

Οι δικές μας Κυριακές έχουν μόνο δυο χρώματα κι όχι κατηγορία.

Εμείς, ως διοικούσα επιτροπή, δηλώνουμε παρών για μια ακόμη χρόνια δίπλα στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ για να δώσουμε στα υπέροχα αυτά χρώματα την ζωντάνια και την ομορφιά που αξίζουν να έχουν.

Υ.Γ: Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει βρει τον δρόμο του. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει βρει και τους ανθρώπους που τον αγαπάνε πραγματικά.

Να αναφέρουμε ότι ουσιαστικά στην διοικούσα επιτροπή παραμένουν οι άνθρωποι που βρισκόταν και την περασμένη σεζόν στο "τιμόνι" της ομάδας, με τον κ. Σκούρα μονο να μην έχει τόσο ενεργό ρόλο, αλλά θα βρίσκεται κανονικά δίπλα στην ομάδα».

Μοιραστείτε το: