19/09/2021
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 - 19:33

Πρωτοβουλία βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για τα λεφτά της εγγυητικής της Παναχαϊκής

Κώστας Μάρκου και Σία Αναγνωστοπούλου ενημέρωσαν ότι η ΕΠΣ Αχαΐας διαθέτει το λογαριασμό της για να μπουν εκεί τα χρήματα

Αγώνας δρόμου γίνεται στην Παναχαϊκή για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται σχετικά με την εγγυητική επιστολή, για να προκύψει τη Δευτέρα (26/7) πρωτοβουλία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Κώστα Μάρκου και Σίας Αναγνωστοπούλου.

Στην κοινή τους δήλωση ενημερώνουν ότι εξασφάλισαν τη συγκατάθεση της ΕΠΣ Αχαΐας, που διέθεσε τον τραπεζικό της λογαριασμό για να μπουν εκεί τα λεφτά και να δοθούν για την εγγυητική των «κοκκινόμαυρων», ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη νέα Σούπερ Λίγκα 2.

Αναλυτικά: «Όλοι μας.

Ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος, οι Φορείς της πόλης και, φυσικά, οι Βουλευτές. Όσοι τις τελευταίες δεκαετίες ασχολήθηκαν με την ομάδα, άσχετα αν ωφελήθηκαν ή ζημιώθηκαν από την ενασχόλησή τους αυτή. Οι Πατρινοί αθλητές που φόρεσαν την φανέλα της και αναδείχθηκαν ποδοσφαιρικά μέσα από τις τάξεις της. Τέλος, ο κόσμος της ομάδας αλλά και όλοι όσοι αναγνωρίζουν ότι η Παναχαϊκή ήταν και παραμένει ένα εξαιρετικά σημαντικό αθλητικό, ιστορικό, κοινωνικό και πολιτιστικό στοιχείο για την πόλη μας.

Όλοι μας πρέπει, παραμερίζοντας τις όποιες πολιτικές ή/και προσωπικές αντιθέσεις, να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα και να εξασφαλιστεί η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της sl2, έτσι ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για να βρεθεί το διάδοχο επενδυτικό σχήμα που θα αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ και θα αναλάβει και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις. Στην παρούσα φάση αυτό σημαίνει ότι όλοι μας πρέπει να συμβάλλουμε οικονομικά, στο μέτρο των δυνατοτήτων του καθενός και καθεμιάς από εμάς, έτσι ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την ομάδα και την ελπίδα.

Στην κατεύθυνση αυτή πήραμε σήμερα την πρωτοβουλία και επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη συμφώνησε να διαθέσει τον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΠΣ Αχαΐας στη διάθεση της Παναχαϊκής προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού από την ΕΕΑ. Έργα λοιπόν από όλους μας, όχι λόγια».

Μοιραστείτε το: