20/09/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ | Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 - 22:19

Βλάχος: «Αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο...»

Αυτό τόνισε ο προπονητής της Εθνικής πόλο ανδρών μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας * Τι δήλωσε ο Φουντούλης

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα έκανε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Εθνική πόλο ανδρών με τη νίκη επί της Ουγγαρίας και ο Θοδωρής Βλάχος στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που αυτή η επικράτηση έδωσε στους παίκτες του.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο και ανέφερε σχετικά: «Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ήμασταν. Διαχειριστήκαμε σωστά τις ευκαιρίες και είχαμε το σθένος ότι θα μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Μια τέτοια νίκη είναι μεγάλη από μόνη της, αφού είναι απέναντι στην Ουγγαρία αλλά και σε πρεμιέρα Ολυμπιακών Αγώνων.

Στόχος είναι η τετράδα του ομίλου και αυτοί οι τρεις βαθμοί μας δίνουν ένα μαξιλαράκι. Είναι πολλά τα παιχνίδια και πρέπει να μείνουμε στον στόχο. Μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Ας πάμε όμως στο επόμενο που είναι με την Ιταλία».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός Γιάννης Φουντούλης δήλωσε: «Σε ένα ολυμπιακό τουρνουά το να παίρνεις μια νίκη επί ενός τόσο μεγάλου αντιπάλου είναι σημαντικό και για την ψυχολογία, καθώς δείχνει ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Τίποτα παραπάνω, όμως, και φυσικά οι τρεις βαθμοί.

Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ώστε να πετύχουμε τον πρώτο στόχο που είναι η είσοδος στην 8άδα και τα νοκ άουτ παιχνίδια και μετά βήμα βήμα. Ήδη κοιτάμε το επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία».

Μοιραστείτε το: