21/09/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ | Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 - 17:17

Πετρούνιας: «Ατόπημα και άδικο...»

Απογοητευμένος ο πρωταθλητής των κρίκων με τη μη μετάδοση του προκριματικού στο Τόκιο

Πικραμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του το Σάββατο (24/7) ο Λευτέρης Πετρούνιας για το ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά τον αγώνα του στον προκριματικό των κρίκων, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

«Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια.

Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο», είπε ο πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής.

Για τον προκριματικό και τον τελικό ανέφερε: «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.

Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε».

Μοιραστείτε το: