21/09/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ | Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 - 15:34

ΕΟΕ σε ΕΡΤ: «Ελπίζουμε πως ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν»

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη μη μετάδοση από την του αγώνα του Έλληνα Ολυμπιονίκη

Σάλος προκλήθηκε το πρωί του Σαββάτου (24/7), καθώς η ΕΡΤ δεν έπαιξε ζωντανά την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια για πρόκριση στους τελικούς των Κρίκων (2/8, 11:00) στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Παρότι από το Eurosport το πρόγραμμα προβλήθηκε κανονικά, η Δημόσια Τηλεόραση έδειξε άλλους αθλητές και προκειμένου να μαζέψει τα ασυμμάζευτα τα… έριξε στους Ιάπωνες σκηνοθέτες τονίζοντας πως έκανε μέχρι και διάβημα στο Τόκιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής προκρίθηκε ως πρώτος με 15.333 βαθμούς πραγματοποιώντας απίθανη εμφάνιση και στη συνέχεια η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) εξέδωσε ανακοίνωση με καρφιά κατά της ΕΡΤ που υπέπεσε σε μεγαλειώδες σφάλμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθεια του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων».

 

Μοιραστείτε το: