24/09/2021
ΠΙΕΡΙΚΟΣ | Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 - 11:12

«Ποιος Έρικσον; Το αμάξι του κοστίζει όσο όλο μας το μπάτζετ»

Ο παράγοντας του Πιερικού, Μπάμπης Πεΐδης, διέψευσε τις πληροφορίες περί συζητήσεων με τον σπουδαίο τεχνικό

Η «βόμβα» της Expressen, την Παρασκευή (23/7), σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Πιερικού για την περίπτωση του Σβεν Γκόραν Έρικσον αποδείχθηκε ότι δεν έχει βάση και λογική, μετά και τις σχετικές αποκαλύψεις του Μπάμπη Πεΐδη, παράγοντα της ομάδας της Κατερίνης.

Ο παράγοντας του Πιερικού διέψευσε κάθε φήμη και μάλιστα σχολίασε με χιούμορ και απόλυτη ειλικρίνεια τα δημοσιεύματα των Σουηδών, με την ατάκα του «πιστεύω ότι όσο είναι το μπάτζετ του Πιερικού κάνει το αυτοκίνητό του», να ξεχωρίζει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πεϊδης στο «Metropolis»:

«Όπως το είδατε το είδα κι εγώ. Είναι λίγο εκπληκτικό. Πιστεύω ότι όσο είναι το μπάτζετ του Πιερικού κάνει το αυτοκίνητό του. Δεν ισχύει, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Τα οικονομικά μας είναι μεν ανθηρά αλλά όχι και τόσο. Ακόμα και σπίτι για διακοπές στην Πιερία να είχε, οι συγκεκριμένοι προπονητές θέλουν συγκεκριμένα πράγματα για να δουλέψουν», ανέφερε σε πρώτη φάση, για να προσθέσει.

«Κατά κάποιον τρόπο, επιστρέφουμε στην κανονικότητα για τον Πιερικό. Σιγά-σιγά αρχίζουμε να ερχόμαστε εκεί που αξίζει ο Πιερικός. Να μην περνάει αυτά που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια, να κοιτάει ψηλότερα. Να μας κάνει να χαμογελάμε».

Μοιραστείτε το: