24/09/2021
Μπάσκετ | Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 - 00:15

Αναβλήθηκε η επιστροφή του Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα

Δεν έρχεται άμεσα στη χώρα μας ο Έλληνας πρωταθλητής

Μπορεί να περιμέναμε όλοι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Ελλάδα το Σάββατο (24/7), ωστόσο η άφιξη του Έλληνα πρωταθλητή του ΝΒΑ και MVP των τελικών θα καθυστερήσει για λίγες ακόμη μέρες.

Συγκεκριμένα, ο «Greek Freak» αναμένεται μετά τα μέσα της άλλης εβδομάδας μαζί με τον αδελφό του, να επισκεφθεί φίλους και να πάει στις παλιές του γειτονιές, κάνοντας πράγματα που του έχουν λείψει.

Κατά συνέπεια, θα παραμείνει για λίγο ακόμη διάστημα στο Μιλγουόκι για να κάνει θεραπείες και να φροντίσει το σώμα του και ειδικότερα το ταλαιπωρημένο του πόδι, μετά από τον τραυματισμό στο γόνατο στο Game 4 των τελικών της Ανατολής κόντρα στους Χοκς.

Πάντως είναι πιθανό, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η πτήση τους, να έρθει το επόμενο Σάββατο (31/7).

Παράλληλα, υπήρξε και η πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαρόπουλου για να έδινε το παρών ο Έλληνας σούπερ σταρ και όλα τα μέλη της οικογενείας του στο Προεδρικό Μέγαρο για τον ετήσιο εορτασμό της Δημοκρατίας στις 24 Ιουλίου.

Μετά την τελευταία εξέλιξη και την διευκρίνιση του εκπροσώπου του, ο Έλληνας σταρ των Μπακς, δεν πρόκειται να παραβρεθεί και προφανώς θα έχει πληροφορήσει το γραφείο της Ελληνικής Προεδρίας.

Μοιραστείτε το: