24/09/2021
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 - 19:10

Αγιασμός με Μαρινάκη στον Ολυμπιακό (pics)

Πήραν την ευλογία του ιερέα οι «ερυθρόλευκοι»

Τον αγιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έκαναν το απόγευμα της Παρασκευής (23/7) στον Ολυμπιακό, με τη διαδικασία να ξεκινά πριν την προπόνηση.

Ο πατέρας Δημήτριος ήταν αυτός που ευλόγησε τους «ερυθρόλευκους», ευχόμενος υγεία και επιτυχίες, ενώ το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έδωσε και ο πρόεδρος των πρωταθλητών Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Πέδρο Μαρτίνς, για να ευχηθεί στην συνέχεια στους παίκτες να έχουν καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Απευθυνόμενος στο αγωνιστικό τμήμα, ο Μαρινάκης ανέφερε σχετικά: «Θέλω να σας ευχηθώ να είστε υγιείς και να έχουμε μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν. Θα ήθελα να σας επισημάνω να είστε πολύ προσεκτικοί με τον ιό και να προστατεύετε τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας. Να είστε συγκεντρωμένοι και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, αρχής γενομένης από την ευρωπαϊκή πρόκριση και την καλή έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται και να ξεπερνά σαν οικογένεια, τα οποία τυχόν μικροπροβλήματα ανακύπτουν. Και πάλι εύχομαι όλοι να είστε υγιείς και τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Μοιραστείτε το: