03/08/2021
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021 - 13:16

Παρουσίασε την επετειακή φανέλα ο Αστέρας Τρίπολης (video & pic)

Οι Αρκάδες κλείνουν 90 χρόνια από την ίδρυσή τους και θα αγωνιστούν φέτος με μια ρετρό εμφάνιση που τιμά το παρελθόν του συλλόγου

Ο Αστέρας Τρίπολης κλείνει 90 χρόνια ζωής από την ίδρυσή του και την Πέμπτη (22/7) με αυτή την αφορμή έγινε η παρουσίαση της επετειακής φανέλας του.

Η φετινή ρετρό εμφάνιση των Αρκάδων έχει τη δική της ιδιαίτερη σημασία, μιας και αποτελεί πιστό αντίγραφο με εκείνη που φορούσε η ομάδα τότε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας από την ίδρυσή του το 1931. Με σεβασμό στο παρελθόν και με το βλέμμα στο μέλλον, σε συνεργασία με την MACRON, την εταιρία που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα μας, για αυτή την ιστορική αγωνιστική περίοδο ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα ντυθεί με την εμφάνιση που φόρεσε για πρώτη φορά στην ιστορία του. 90 χρόνια μετά η πρώτη εμφάνιση της ομάδας μας σχεδιάστηκε και πάλι, για να τιμήσει την ιστορική χρονολογία της ίδρυσης, αλλά και ολόκληρη τη διαδρομή του ΑΣΤΕΡΑ αυτές τις εννέα δεκαετίες ζωής.

Κίτρινο και μπλε, τα ιστορικά μας χρώματα, το λογότυπο των 90 χρόνων στο μανίκι και στην ραφή να αποτυπώνεται ο στίχος από τον ύμνο του ΑΣΤΕΡΑ: "Ήρθες από τα παλιά, από τα ωραία χρόνια".

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

* Η νέα εμφάνιση είναι άμεσα διαθέσιμη στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.starstore.gr».  

 

Μοιραστείτε το: