03/08/2021
ΟΦΗ | Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 - 23:36

Νιόπλιας: «Είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε 10-0, βλέπουμε προς το παρόν άλλα στοιχεία»

Ικανοποιημένος από το β' ημίχρονο κόντρα στη Φορτούνα Σιτάρντ o τεχνικός του ΟΦΗ

Στο ισόπαλο 1-1 με τη Φορτούνα Σιτάρντ έμεινε ο ΟΦΗ την Τετάρτη (21/7), με τον Νίκο Νιόπλια να δηλώνει πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο.

Μάλιστα, ο τεχνικός των Ηρακλειωτών τόνισε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν τον ενδιαφέρει να κερδίζει η ομάδα του με 10-0 ή να χάνει με 10-0, όπως είπε χαρακτηριστικά, αφού άλλα πράγματα έχουν για εκείνον σημασία.

«Ήμασταν καλοί και σήμερα. Κοιτάζουμε τη φυσική μας κατάσταση προς το παρόν, αλλά κοιτάζουμε και την ποιότητα στο παιχνίδι μας. Σιγά σιγά αλλάζει το είδος προπόνησης που κάνουμε στην προετοιμασία μας. Όταν βρούμε τη φόρμα μας και δεν παίζουν οι παίκτες μας 45λεπτα και 30λεπτα, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.

Η αλήθεια είναι ότι κάνουμε έντονες προπονήσεις και παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Στο σημερινό παιχνίδι λίγο στα πρώτα λεπτά δεν ήμασταν καλοί, αλλά στη συνέχεια του παιχνιδιού το βρήκαμε. Η Φορτούνα είναι πιο έτοιμη, έπαιζε ουσιαστικά στην έδρα της κι εμείς κάναμε 1,5 ώρα ταξίδι με το πούλμαν, συνεπώς οι παίκτες χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να βρουν τα πατήματά τους, να κάνουν ζέσταμα και να βελτιωθούν στο παιχνίδι. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαμε κάποιες επιπολαιότητες και πρέπει να τις δούμε. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε καλή ανάπτυξη, καλή άμυνα και γενικότερα μία πολύ θετική εικόνα. Θα το λέω συνέχεια ότι δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Είτε κερδίσουμε 10-0 είτε χάσουμε 10-0, προς το παρόν βλέπουμε άλλα στοιχεία. Μας νοιάζει η φυσική μας κατάσταση και όταν πάμε στο τουρνουά του Βόλου θα κοιτάξουμε και τα αποτελέσματα, καθώς θα θέλουμε να δούμε τον βαθμό ετοιμότητάς μας. Το πρωί είχαμε μία δυνατή προπόνηση σχεδόν 2 ωρών και τώρα αγωνιστήκαμε το απόγευμα, με σκοπό να δουλέψουμε στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Σε έναν αγώνα παίρνεις κι άλλα στοιχεία, διαφορετικά από την προπόνηση», ανέφερε ο Νιόπλιας.

Μοιραστείτε το: