21/09/2021
ΑΕΛ | Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 - 23:02

Αγανάκτηση και εξώδικο Κούγια για το έκτακτο Δ.Σ. της SL2

Βέλη του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ κατά Λεουτσάκου

Κάθετα αντίθετη είναι η ΑΕΛ στο να υπάρξουν αλλαγές στο θέμα της αδειοδότησης των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας 2, κάτι που κατέστησε σαφές ο αγανακτισμένος Αλέξης Κούγιας με εξώδικο που απέστειλε το βράδυ της Τρίτης (20/7) με αποδέκτες τη Λίγκα και τον πρόεδρο αυτής, Λεωνίδα Λεουτσάκο.

Γίνεται λόγος για αιφνιδιαστικό Δ.Σ. την Τετάρτη (21/7), τονίζεται ότι το θέμα έχει λυθεί από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, ενώ σημειώνεται ότι αν διαπιστωθούν παρανομίες η ΑΕΛ θα ενημερώσει τους ποδοσφαιρικούς και όχι μόνο εισαγγελείς, όπως και την ΟΥΕΦΑ.

Αναλυτικά: «Προς

SUPER LEAGUE 2

Πρόεδρο κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο

Λάβαμε σήμερα αργά το βράδυ 20/7/2021 με email πρόσκληση για έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 για αύριο 21/7/2021 και ώρα 12:00, με θέμα “Αδειοδότηση των ΠΑΕ”.

Με αγανάκτηση σας δηλώνουμε ότι ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξιος Κούγιας δεν είναι ούτε στοιχηματζής, ούτε λαθρέμπορος, ούτε έμπορος ναρκωτικών, ούτε έμπορος όπλων, ούτε απατεώνας που εξαπατά τράπεζες της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας και όλες τις εργάσιμες ώρες κάθε ημέρα εδώ και 47 χρόνια ασχολείται στα δικαστήρια.

Θέλουμε να σας ρωτήσουμε με ποιο δικαίωμα εξευτελίζετε την Ένωση με αυτού του είδους τις αιφνιδιαστικές ενέργειες και συγκαλείτε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για ένα θέμα το οποίο έχει λυθεί οριστικά και αμετάκλητα από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της Ε.Π.Ο. και δεν αντιλαμβανόμεθα την σκοπιμότητα της συζητήσεως.

Έχουμε αναγκαστεί να σας αποστείλουμε εξώδικη πρόσκληση-διαμαρτυρία και σας δηλώνουμε κατηγορηματικά για οποιαδήποτε παρανομία από τούδε και στο εξής θα απευθυνθούμε στα Αρμόδια Δικαιοδοτικά Όργανα, αλλά και στους ποδοσφαιρικούς και κανονικούς Εισαγγελείς, ενημερώνοντας και τους κ.κ. Lakovic και Γεωργίου, αλλά και την UEFA.

Αυτά και ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε. Όπως αντιλαμβάνεστε η παρουσία του κ. Κούγια για αύριο είναι αδύνατη και αυτό που ζητούμε από εσάς είναι να τηρηθεί η απόλυτη νομιμότητα.

Για την ΠΑΕ ΑΕΛ

Αλέξιος Κούγιας

Πρόεδρος και Ιδιοκτήτης».

Μοιραστείτε το: