24/09/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 20 Ιουλίου 2021 - 16:11

Πρόστιμο στην Κοζάνη, απαλλαγή για Σταύρο Διαμαντόπουλο

Καλούνται να πληρώσουν 1.200 ευρώ οι Κοζανίτες, όλα οκ με τον πρώην προπονητή των Τρικάλων

Ημέρα αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SL2 την Τρίτη (20/7).

Από αυτές προέκυψε πρόστιμο για την Κοζάνη, όπως και για τον γυμναστή του συλλόγου Χαρίση Σαμαρά που καλούνται να πληρώσουν… Η ομάδα πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ και ο Σαμαράς 600 ευρώ.

Παράλληλα απαλλάχθηκε ο πρώην προπονητής των Τρικάλων, Σταύρος Διαμαντόπουλος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της SL2:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΕΠ Κοζάνης πειθαρχική ποινή χρηματικού προστίμου χιλίων διακοσίων (1.200) ευρώ και στον γυμναστή της ΠΑΕ ΣΑΜΑΡΑ ΧΑΡΙΣΗ πειθαρχική ποινή χρηματικού προστίμου εξακοσίων (600) ευρώ.

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον ΣΤΑΥΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ προπονητή, από την αποδιδόμενη σε αυτόν κατηγορία. ΔΙΑΤAΣΣΕΙ τη Γραμματέα του Οργάνου να διαβιβάσει τη δικογραφία προς τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για τη διερεύνηση τέλεσης των αδικημάτων της πλαστογραφίας κατ΄ εξακολούθηση και της χρήσης πλαστών εγγράφων κατ΄ εξακολούθηση. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τη Γραμματέα του Οργάνου να διαβιβάσει τη δικογραφία προς τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ως προς τη διερεύνηση τέλεσης της παράβασης του άρθρου 17 του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τη Γραμματέα του Οργάνου να διαβιβάσει τη δικογραφία προς τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ως προς τη διερεύνηση τέλεσης των παραβάσεων των άρθρων 13 και 25, παρ 2 του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ».

Μοιραστείτε το: