03/08/2021
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 - 20:12

Απόλλων Σμύρνης: «Καλό ταξίδι Τόλη...»

Συγκίνηση στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» για τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή, που ήταν φίλαθλος της ομάδας * Στο Πράβετς ο Ιωαννίδης

Η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου έφερε συγκίνηση και στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς ο σπουδαίος τραγουδιστής ήταν φίλαθλος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Οι «κυανόλευκοι» το απόγευμα της Δευτέρας (19/7) τον αποχαιρέτησαν με τη σχετική ανακοίνωση κι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού.

Αναλυτικά: «Υπήρξε ο πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, από οικογένεια μικρασιατών, κουβαλούσε για χρόνια τους πόνους μας, τις λύπες μας, τις χαρές μας και τα ταξίδευε με τη γλυκιά φωνή του.

Ένας αγνός φίλος του Απόλλωνα που δεν είναι πια μαζί μας. Μας άφησε κληρονομιά τις μοναδικές ερμηνείες του, τα τραγούδια που αγαπήσαμε και θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι, Τόλη!».

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Πετράκης έχει πλέον στη διάθεσή του και τον Νίκο Ιωαννίδη, ο οποίος ταξίδεψε στο Πράβετς κι ενσωματώθηκε στην προετοιμασία.

Ο 27χρονος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και συνάντησε την υπόλοιπη αποστολή των «κυανόλευκων» επί βουλγαρικού εδάφους.

* Στη ΦΩΤΟ (ένθετη): Ο Ιωαννίδης στην πρώτη του χαλαρή προπόνηση στη Βουλγαρία, δίπλα στο νεαρό Μουστάκα.

Μοιραστείτε το: