24/09/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 - 01:31

Φιάσκο η γ.σ. της ΕΠΟ: Κερδίζει χρόνο με μη απόφαση έως τις 27 Αυγούστου για την Ολιστική Μελέτη

Το απόλυτο τίποτα με… παράταση, αφού δεν βρέθηκε λύση με ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ και έτσι οι αλλαγές στο καταστατικό της Ομοσπονδίας θα περιμένουν

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η χρυσή τομή ανάμεσα σε ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ και ΕΠΟ δεν βρέθηκε… (για αυτό το λόγο έγιναν και τηλεδιασκέψεις πριν λίγα 24ωρα με συμμετοχή και του υφυπουργείου Αθλητισμού). Έτσι η Ομοσπονδία κάνει «ντρίπλα» και απλά κερδίζει χρόνο. Τι κάνει; Δεν παίρνει καμία απόφαση αναφορικά με το σχέδιο της υλοποίησης της Ολιστικής Μελέτης, που έχουν ζητήσει οι διεθνείς ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες και μεταθέτει τα πάντα για αργότερα.

Ως εκ τούτου, η γενική συνέλευση της ΕΠΟ τη Δευτέρα (19/7) είναι με μια λέξη φιάσκο! Κι αυτό διότι θα αποφασισθεί οι αποφάσεις επί των αλλαγών στο καταστατικό της Ομοσπονδίας, που προκύπτουν από την εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης να τεθούν προς ψήφιση στις 27 Αυγούστου 2021! Τότε, δηλαδή, που κανονικά θα γινόταν γ.σ. για τη συγκρότηση των πειθαρχικών επιτροπών.

Εξυπακούεται ότι η ΕΠΟ εμμένει στο να μην περάσει ό,τι δεν της… αρέσει από την Ολιστική Μελέτη και έτσι παίζει καθυστερήσεις, αλλά το ίδιο θα κάνουν ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ καθώς δεν θα ανοίξουν την κάνουλα για τη χρηματοδότηση ορισμένων προγραμμάτων προς την Ομοσπονδία.    

Μοιραστείτε το: