21/09/2021
Ομάδες | Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 - 11:21

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τεχνικός διευθυντής ο Μυροφορίδης, συνεχίζει ο Αμανατίδης στον πάγκο

Οργανώνεται από το πάνω ράφι η ΑΣΑ με αφορμή τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λίγκα 2

Έκπληξη και σημαντική οργανωτική ενίσχυση στην ΑΣΑ… Ο Παύλος Μυροφορίδης θα είναι ο τεχνικός διευθυντής της Αναγέννησης Καρδίτσας τη νέα σεζόν στη Σούπερ Λίγκα 2. Μια κίνηση από το πάνω ράφι, καθώς ο 40χρονος παράγοντας αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ τους Θεσσαλούς με δεδομένο ότι την τελευταία δεκαετία έχει μετρήσει τέσσερις ανόδους (Απόλλωνα Σμύρνης δις, Ηρακλή, Άρη) από τη δεύτερη στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έχοντας βαθιά γνώση της Β’ Εθνικής.

Η πρόσληψη Μυροφορίδη ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου (17/7) από την Αναγέννηση Καρδίτσας μαζί με την επισημοποίηση της συνέχισης της συνεργασίας με τον Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος μετά την επιτυχημένη παρουσία του στον πάγκο στη Γ’ Εθνική που έφερε την άνοδο παραμένει στη θέση του κόουτς της ιστορικής ομάδας!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΣΑ αναφέρει τα ακόλουθα:  

«Η διοίκηση της Αναγέννησης, στα πλαίσια του σχεδιασμού που έχει ήδη ξεκινήσει για τη νέα σεζόν και τη συμμετοχής στο πρωτάθλημα της super league 2, ανακοινώνει και επίσημα ότι προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Περικλής Αμανατίδης. Η συνεργασία μας υπήρξε απολύτως πετυχημένη και παραγωγική στη δύσκολη προσπάθεια που έγινε για την άνοδο από τη Γ’ Εθνική και θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για έναν προπονητή που δεν χρειάζεται συστάσεις στον κόσμο της Αναγέννησης και της Καρδίτσας, καθώς γνωρίζει τα χαρακτηριστικά της ομάδας μας, στην οποία δούλεψε στο παρελθόν με επιτυχία, ενώ έχει καταγράψει ήδη μια ξεχωριστή διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχοντας στο ενεργητικό του έντεκα ανόδους κατηγοριών!

Επίσης, ανακοινώνουμε ότι στα πλαίσια της οργάνωσης του αγωνιστικού τιμ σε επαγγελματικά πλέον πρότυπα και απολύτως εναρμονισμένα με τις νέες και πολλές απαιτήσεις που υπάρχουν, ότι προσελήφθη στη θέση του τεχνικού διευθυντή ο κ. Παύλος Μυροφορίδης. Πρόκειται, επίσης, για ένα πρόσωπο που δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς έχει από τη θέση του τεχνικού διευθυντή μια μακρά και ιδιαίτερα πετυχημένη θητεία και τέσσερις ανόδους ομάδων στη super league. Τους καλοσωρίζουμε και τους δύο στη μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης στη νέα σεζόν και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους».

Μοιραστείτε το: