03/08/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 - 19:15

Βαριά «καμπάνα» σε Μανιάτη

Με μεγάλη ποινή τιμωρήθηκε ο αθλητικός διευθυντής του Πανιωνίου, με τον Ιστορικό να… απειλείται * Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, στον διερμηνέα της Ζακύνθου, Νικόλα Μαρίνο

Βαρύς έπεσε ο «πέλεκυς» της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, την Παρασκευή (16/7) στον Γιάννη Μανιάτη για την συμπεριφορά του στην αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου του Ιστορικού εντός έδρας κόντρα στην Κηφισιά

Όπως έγινε γνωστό, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου της Νέας Σμύρνης τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου για 16 αγωνιστικές. Μάλιστα, στην απόφαση υπάρχει… απειλή προς τον Πανιώνιο με πρόστιμο 1.667 ευρώ σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής.

Παράλληλα, πρόστιμο 834 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τρεις αγωνιστικές, επιβλήθηκε στον διερμηνέα της Ζακύνθου Νικόλα Μαρίνο για την αναμέτρηση κόντρα στον Ηρόδοτο. Μάλιστα, στην απόφαση υπάρχει… απειλή προς την ομάδα της Ζακύνθου με πρόστιμο 1.667 ευρώ σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Ιωάννη Μανιάτη, αξιωματούχο του Πανιωνίου, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για δεκαέξι (16) αγωνιστικές ημέρες. Απειλεί σε βάρος του Πανιωνίου χρηματική ποινή 1.667 ευρώ, για την περίπτωση μη τήρησης της ανωτέρω ποινής (αγώνας Γ’ Εθνικής Πανιώνιος-Κηφισιά).

Επέβαλε στον Νικόλαο Μαρίνο, διερμηνέα της Ζακύνθου, χρηματική ποινή 834 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό τρεις (3) αγωνιστικές ημέρες. Απειλεί σε βάρος της Ζακύνθου χρηματική ποινή 1.667 ευρώ, για την περίπτωση μη τήρησης της ποινής απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο (αγώνας Γ’ Εθνικής Ηρόδοτος-Ζάκυνθος)».

Μοιραστείτε το: