21/09/2021
Ομάδες | Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 - 17:29

Xατζημεστής: «Πιθανό να πάρει το ΑΦΜ ομάδα της Κομοτηνής ή της Αλεξανδρούπολης...»

Ο ιδιοκτήτης και προπονητής του Ορφέα Ξάνθης είπε ότι ενδέχεται να παραμείνουν στη Γ' Εθνική οι Θρακιώτες, παρά την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 2

Ο Ορφέας Ξάνθης πήρε ιστορική άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 2, ωστόσο μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα παίξει στο νέο πρωτάθλημα που προκύπτει από τη συγχώνευση της SL2 με τη Football League.

Ο ιδιοκτήτης και προπονητής των Θρακιωτών, Μπάμπης Χατζημεστής, δήλωσε τη Δευτέρα (12/7) ότι δεν αποκλείεται να πουληθεί το ΑΦΜ σε ομάδα της Αλεξανδρούπολης ή της Κομοτηνής, ενώ είναι πιθανή και η εκ νέου παρουσία στη Γ' Εθνική.

Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, ανέφερε: «Το αργότερο μέχρι τις 18-20 Ιουλίου θα πρέπει να έχουμε απαντήσεις. Πρώτη κίνηση θα είναι να συζητήσουμε με τον ΑΟΞ. Αν βρεθεί με τη μεγάλη ομάδα της Ξάνθης η χρυσή τομή και μπορέσουμε να είμαστε ουσιαστικά η β' ομάδα της, τότε όλα θα προχωρήσουν. Αν αυτό δεν συμβεί, θα βρούμε άλλες λύσεις.

Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Ορφέας δεν θα πουληθεί εύκολα και δεν θα πάει σε ξένα χέρια με τίποτα. Θα προτιμούσα να πάρει το ΑΦΜ κάποια ομάδα από γειτονικό νομό, από την Κομοτηνή ή την Αλεξανδρούπολη, παρά να την πάρει κάποιος ξένος. Αν τίποτα απ' αυτά δεν συμβεί, τότε θα παραμείνουμε στην Γ' Εθνική και θα είμαστε μια χαρά».

Σε ό,τι αφορά την άνοδο που επετεύχθη, σχολίασε: «Μέρα με τη μέρα, όσο ο καιρός περνούσε άρχισα να το πιστεύω. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στο τεχνικό επιτελείο.

Είμαστε μια οικογενένεια. Μας βοήθησαν πάρα πολύ όλη τη χρονιά οι φίλοι μας που ήταν κοντά μας και τους ευχαριστούμε πολύ. Όπως ευχαριστούμε και κάθε επώνυμο αλλά και ανώνυμο Ξανθιώτη που στάθηκε και οικονομικά δίπλα μας».

Μοιραστείτε το: