25/09/2022
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 - 12:02

Οδυσσέας Μοσχάτου πλέον η Α.Ε. Γλυφάδας - Οδυσσέας

Προεγκρίθηκε ήδη και από την ΕΠΟ η αλλαγή ονομασίας και έδρας για την πιο επιτυχημένη ομάδα του λεκανοπεδίου της Αττικής στο Ποδόσφαιρο Γυναικών  

Άλλαξε πλευρά στην παραλιακή, αλλά παρέμεινε στα νότια προάστια...  

Μια πολύ σημαντική αλλαγή στο χώρο του Ποδοσφαίρου Γυναικών συντελέστηκε και αφορά τη αλλαγή ονόματος και έδρας του της Α.Ε. Γλυφάδας - Οδυσσέας σε Οδυσσέα Μοσχάτου.   

Οι άνθρωποι του Οδυσσέα, που επί ένα χρόνο δεν είχαν ούτε γήπεδο (λόγω εργασιών στο δημοτικό στάδιο Γλυφάδας) και αντιμετωπίστηκαν με απόλυτη αδιαφορία από τη δημοτική αρχή αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια έπειτα από γ.σ. του συλλόγου στα τέλη Ιουνίου. Μάλιστα ήδη η αλλαγή ονομασίας και έδρας πήρε προέγκριση από την ΕΠΟ και η ομάδα θα πάρει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών 2021-22.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι η Α.Ε. Γλυφάδας – Οδυσσέας, που συνεχίζει πλέον ο Οδυσσέας Μοσχάτου ήταν η πιο επιτυχημένη ομάδα του λεκανοπεδίου Αττικής διαχρονικά στο άθλημα του ποδοσφαίρου γυναικών με συνεχής παρουσία και διακρίσεις στην κορυφαία κατηγορία.  

Πρόεδρος στο νέο Δ.Σ. του Οδυσσέα Μοσχάτου είναι ο Κώστας Παπακώστας, ο οποίος ήταν και ο διοικητικός ηγέτης της Γλυφάδας, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις του συμβουλίου απαρτίζουν οι: 

Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Μαζαράκης

Γενικός Γραμματέας: Γιάννης Τερζής

Ταμίας: Λάζαρος Αντωνάκος

Γενικός Αρχηγός και Υπεύθυνος Ακαδημιών: Μανώλης Βασιλακάκης

Μέλη: Γρηγόρης Καπουσίδης και Γιώργος Πάχος.

Μοιραστείτε το: