07/12/2021
Πρωτάθλημα | Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 - 20:25

Ιστορική άνοδος στη Σούπερ Λίγκα 2 για τον Ορφέα Ξάνθης

Οι Θρακιώτες πήραν το «εισιτήριο», κερδίζοντας με 1-0 τον Αχέροντα Καναλακίου

Μεγάλες στιγμές ζει ο Ορφέας Ξάνθης, καθώς την Κυριακή (11/7) νίκησε εντός έδρας τον Αχέροντα Καναλακίου με 1-0 για τα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής κι εξασφάλισε την παρουσία στη Σούπερ Λίγκα 2.

Οι Θρακιώτες με 7 βαθμούς τερμάτισαν στη 2η θέση του 1ου ομίλου και για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα παίξουν σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, εφόσον βέβαια καλύψουν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη νέα κατηγορία (350.000 ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο και 150.000 ευρώ η εγγυητική επιστολή).

Το παιχνίδι της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής κρίθηκε από το γκολ του Αλέξανδρου Μελισσόπουλου στο 28', ο οποίος με κοντινή προβολή αξιοποίησε το φάουλ που εκτέλεσε ο Κατρανίτσας.

Υπενθυμίζεται ότι οι άλλες τρεις ομάδες που ανέβηκαν στην SL2 μέσω των μπαράζ είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας, η Κηφισιά και ο Ηρόδοτος.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μπάμπης Χατζημεστής): Γεωργούσης, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μαυρόπουλος, Α. Μελισσόπουλος, Ν. Μελισσόπουλος Ν. (58' Πασχαλάκης), Τορομανίδης (82' Γκούρτζης), Βουλγαρίδης.

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Βαγγέλης Τζιάρρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Τάτσης, Φράγκος, Βασιλάκης, Μανιώτης, Γεωργάκης, Πότσης, Βέρμπης, Ντόκος, Ζδράβος.

Μοιραστείτε το: