21/09/2021
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 - 19:13

Τζίμας: «Χρωστάω ευγνωμοσύνη στον Αστέρα Τρίπολης...»

Ο 20χρονος άσος, που ανήκει πλέον στον ΠΑΟΚ, ευχαρίστησε τους Αρκάδες

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι πλέον ο Παναγιώτης Τζίμας, αλλά ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε πολλά «ευχαριστώ» να πει στην οικογένεια του Αστέρα Τρίπολης.

Στη σαββατιάτικη (10/7) δήλωσή του ο 20χρονος παίκτης τόνισε ότι χρωστά ευγνωμοσύνη στους Αρκάδες και είπε σχετικά: «Ένα σπουδαίο και καθοριστικό κεφάλαιο για τη συνέχεια της επαγγελματικής μου εξέλιξης και καριέρας ολοκληρώνεται σήμερα. Στον Αστέρα Τρίπολης χρωστάω ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ.

Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες της ομάδας, κύριο Μπάκο και κύριο Καϋμενάκη για όσα μου έχουν προσφέρει, αλλά και για το γεγονός ότι έχουν δημιουργήσει μια ομάδα η οποία σέβεται και δίνει μεγάλη σημασία στα νέα παιδιά.

Επίσης τους ανθρώπους της διοίκησης του Αστέρα, οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου και βέβαια όλους τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες αυτά τα χρόνια, από τα τμήματα υποδομής έως την πρώτη ομάδα, για την πολύτιμη βοήθειά τους. Εύχομαι στον Αστέρα καλή συνέχεια, καλή πορεία με πολλές επιτυχίες».

Οι «κυανοκίτρινοι» ανέφεραν από την πλευρά τους: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Τζίμα καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα».

Μοιραστείτε το: