20/04/2024
Γαλλία | Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 - 12:55

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε Ράμος ως το 2023

Κάτοικος Παρισιού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ

Ο Σέρχιο Ράμος είναι κι επίσημα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού την Πέμπτη (8/7), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Ισπανός διεθνής μετά την αποχώρηση από την Ρεάλ Μαδρίτης, άλλαξε σελίδα στην ποδοσφαιρική του καριέρα και για πρώτη φορά θα αγωνιστεί εκτός Ισπανίας.

Ο 35χρονος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2023, με τις απολαβές του να ανέρχονται στα 10,5 εκατ. ευρώ.

Μετά από 16 χρόνια στους «μερένγκες», όπου πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, τέσσερα Σούπερ Καπ Ισπανίας και τρία ευρωπαϊκά, τέσσερα Champions League και ισάριθμα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Ράμος έχει καταγράψει συνολικά με τη φανέλα των Μαδριλένων 671 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει 101 γκολ και έχει μοιράσει 40 ασίστ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή είναι μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου, μια νέα πρόκληση και είναι μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέρος του αυτού του φιλόδοξου έργου, αυτής της ομάδας με τόσους πολλούς σπουδαίους παίκτες.

Η Παρί είναι ένας σύλλογος που έχει ήδη αποδείξει το υψηλό του επίπεδο. Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι και να βελτιώνομαι στο Παρίσι και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ράμος.

 

Μοιραστείτε το: