24/09/2021
Εθνικές ομάδες | Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 - 14:07

Ζαγοράκης για Euro 2004: «Παραδώσαμε μια μεγάλη κληρονομιά στις επόμενες γενιές»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ και αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συμπλήρωση 17 χρόνων από το έπος της Πορτογαλίας

Ο Θοδωρήυς Ζαγοράκης, με μήνυμά του, αναφέρθηκε στη συμπλήρωση 17 ετών από το Έπος της Πορτογαλίας και την κατάκτηση του EURO 2004.

Μάλιστα, έκανε λόγο για μία ημέρα που ενώνει όλους τους Έλληνες και μία μεγάλη κληρονομιά στις επόμενες γενιές, τονίζοντας πως δεν θα σταματήσει ποτέ να πιστεύει στην πανίσχυρη δύναμη της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Η επέτειος της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι ένα ανεπανάληπτο σημείο αναφοράς και ξυπνά ανεξίτηλες μνήμες και δυνατά συναισθήματα.

Η αγωνιστική επιτυχία μας, τοποθέτησε την Ελλάδα στο κέντρο της διεθνούς ποδοσφαιρικής σκηνής και παρέδωσε μια μεγάλη κληρονομιά στις επόμενες γενιές, η αξιοποίηση της οποίας ακόμα και μέχρι σήμερα εξαρτάται από την προσωπική μας θέληση.

Διότι η 4η Ιουλίου 2004 είναι η μέρα που ένωσε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της γης.

Δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην πανίσχυρη δύναμη της ομάδας, χάρη στην οποία πριν από 17 χρόνια τέτοια μέρα, κατακτούσαμε το πολυπόθητο τρόπαιο.

Για τις μοναδικές στιγμές που έζησα και θυμάμαι ολοζώντανα, ευχαριστώ πραγματικά όλους τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μας, τα μέλη της αποστολής και τον Θεό που με αξίωσε να βιώσω αυτό το θείο δώρο».

Μοιραστείτε το: