03/08/2021
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 - 23:35

Έτσι διαμορφώνεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Το πλάνο για τα φιλικά παιχνίδια των «πράσινων»

Tην προσεχή Δευτέρα (28/6) θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού κι έγιναν γνωστές αρκετές πληροφορίες την Τετάρτη (23/6).

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα κάνουν προπονήσεις με μπάλα τις δύο πρώτες ημέρες, ενώ το διήμερο 30 Ιουνίου-1η Ιουλίου θα γίνουν τα εργομετρικά τεστ.

Παράλληλα, στις 16 Ιουλίου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς (ΦΩΤΟ) θα βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα για τους παίκτες του μέσα από ένα φιλικό στο Κορωπί με χαμηλής κατηγορίας αντίπαλο, ενώ από τις 18 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου η αποστολή θα μεταβεί στο Χορστ της Ολλανδίας.

Εκεί θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες ο ΠΑΟ (22, 26 και 31 Ιουλίου), με τη Φένλο να είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει την αντίπαλο στην τρίτη αναμέτρηση.

Με την επιστροφή από την Ολλανδία το «τριφύλλι» θα δώσει άλλα τρία φιλικά (6, 10 και 14 Αυγούστου), με τα δύο εξ αυτών να διεξάγονται στη Λεωφόρο και το τρίτο πιθανότατα εκτός Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι μέχρι το προσεχές Σάββατο (25/6) θα έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός όλης της ομάδας, ενώ το πρωί της Δευτέρας θα γίνουν τεστ κορωνοϊού.

Μοιραστείτε το: