05/08/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 - 21:23

ΕΠΟ: 18 oμάδες χωρίς άδεια για Σούπερ Λίγκα 2!

Εντάξει Ιωνικός, Λεβαδειακός και Ξάνθη για SL1 και η Βέροια για τη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 2 είναι να διεξαχθεί με ουκ ολίγες ομάδες στη νέα σεζόν, αλλά σε πρώτη φάση ελάχιστες είναι αυτές που πληρούν τα κριτήρια για την αδειοδότηση.

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ την Τετάρτη (23/6), το οποίο εξέτασε 22 φακέλους ΠΑΕ που αγωνίστηκαν φέτος στην SL2 και στη Football League, με τις 18 εξ αυτών να κόβονται!

Αντίθετα, η Βέροια πήρε το «οκ», ενώ ο Ιωνικός, ο Λεβαδειακός και η Ξάνθη πήραν άδεια για τη Σούπερ Λίγκα 1, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι Βοιωτοί και οι Θρακιώτες είναι εντάξει και για την SL2 κι ενώ οι Νικαιώτες ούτως ή άλλως έχουν ανεβεί στη μεγάλη κατηγορία.

Φυσικά, όλες οι κομμένες σε πρώτο βαθμό ομάδες έχουν δικαίωμα έφεσης εντός τριών ημερών.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 22 ΠΑΕ της Super League 2 και της Football League και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ: Λεβαδειακός, Ιωνικός, Ξάνθη.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στην ΠΑΕ Βέροια.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2021-22 στις ακόλουθες ΠΑΕ: Απόλλων Λάρισας, Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Καραϊσκάκης Άρτας, Τρίκαλα, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρα, Κισσαμικός, Ολυμπιακός Βόλου, ΓΣ Νίκη Βόλου, Πανσερραϊκός, Καλαμάτα, Βλαχιώτης ο Αστήρ, Καβάλα, Τριγλία, Πιερικός και Ρόδος.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους».

Μοιραστείτε το: