05/08/2021
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 - 18:13

Ενεργοποιήθηκαν -3 για Τρίκαλα και Ολυμπιακό Βόλου

Για τις οφειλές τους σε Ουάνγκα και Τσιάρα αντίστοιχα

Αρνητικά νέα είχε για τα Τρίκαλα και τον Ολυμπιακό Βόλου το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την Τετάρτη (23/6), ανακοινώνοντας ενεργοποίηση ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών για αμφότερους.

Ο ΑΟΤ καλείται εντός πέντε εργάσιμων ημερών να διευθετήσει τις οφειλές στον Ουάνγκα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας αυτές που αφορούν στον Τσιάρα.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει τα εξής: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Ενεργοποιεί την επιβληθείσα σε βάρος της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jean Dennis Wang, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 526/2006 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., σε συνδυασμό και με την υπ’ αριθμ. 18/2021 απόφαση του Δικαστηρίου αυτού, την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2021-2022, εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

- Ενεργοποιεί σε βάρος της Νέας ΠΑΕ ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 101/2021 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αντωνίου Τσιάρα του Ηλία, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της ίδιας απόφασης, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».

Μοιραστείτε το: